ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Three Bridges»: Ακούστε τώρα το νέο τραγούδι των Cult Of Luna

Οι Cult Of Luna κυκλοφορούν το πρώτο του νέου τους δίσκου. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου τους album «The Raging River», οι Cult Of Luna δίνουν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Three Bridges». Στις 5 Φεβρουαρίου μέσω της Red Creek η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Ο διάδοχος…

Οι Cult Of Luna κυκλοφορούν το πρώτο του νέου τους δίσκου.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου τους album «The Raging River», οι Cult Of Luna δίνουν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Three Bridges». Στις 5 Φεβρουαρίου μέσω της Red Creek η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Ο διάδοχος του «A Dawn To Fear» του 2019 είναι έτοιμος! Οι Σκανδιναβοί post metallers Cult Of Luna δίνουν στην δημοσιότητα το εναρκτήριο τραγούδι του νέου album, πρώτου μέσα από την νέα εταιρία της μπάντας, Red Creek.

Ακούστε το «Three Bridges»:

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Αφήσαμε το ένστικτό μας να μας οδηγήσει και να δούμε που θα μας βγάλει» τόνισε μεταξύ άλλων το συγκρότημα στις πρώτες του δηλώσεις για τον δίσκο.

Στο «The Raging River» ξεχωρίζει η συμμετοχή του Mark Lanegan στο κομμάτι «Inside Of A Dream», με την μπάντα να πλέκει το εγκώμιο του βετεράνου πρώην frontman των Screaming Trees.

Το tracklist του «The Raging River»:
01. Three Bridges
02. What I Leave Behind
03. Inside Of A Dream (featuring Mark Lanegan)
04. I Remember
05. Wave After Wave

CULT OF LUNA - THE RAGING RIVER
CULT OF LUNA – THE RAGING RIVER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top