ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Waiting On A War»: Ακούστε το νέο single των Foo Fighters

Το «Medicine At Midnight» κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου. Οι Foo Fighters έχουν μπει με φόρα στο 2021 και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του «No Son Of Mine», έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «Medicine At Midnight». Το «Waiting On A War» είναι το…

Το «Medicine At Midnight» κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Οι Foo Fighters έχουν μπει με φόρα στο 2021 και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του «No Son Of Mine», έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο album τους «Medicine At Midnight».

Το «Waiting On A War» είναι το τρίτο τραγούδι που ακούμε μέσα από τον επερχόμενο δίσκο των Foos, μετά και το «Shame Shame» που ακούσαμε στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Στο μήνυμα του, ο Dave Grohl αναφέρει: «Σαν παιδί μεγαλωμένο στην Washington DC, φοβόμουν τον πόλεμο. Είχα εφιάλτες από πολεμικές σκηνές και στρατιώτες, κυρίως λόγω των ταραγμένων πολιτικών ημερών που έζησα στις αρχές των 80s. Η εφηβεία μου ήταν γεμάτη από το σκοτάδι ενός αβέβαιου μέλλοντος.

Το φθινόπωρο που μας πέρασε, πήγαινα την 11χρονη κόρη μου στο σχολείο και θυμάμαι να με ρωτάει: «Μπαμπά, θα γίνει πόλεμος;». Μου έπεσε βαρύ βλέποντας στα αθώα της μάτια το ίδιο σκοτάδι που έβλεπα και εγώ πριν από 40 χρόνια. Εκείνη την ημέρα έγραψα αυτό το τραγούδι».

Ακούστε το:

Θυμίζουμε πως το νέο album των Foo Fighters σηματοδοτεί την 25η επέτειο του συγκροτήματος, με το group να έχει προγραμματίσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, αν το επιτρέψει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία.

Το tracklist του «Medicine At Midnight»:
01. Making A Fire
02. Shame Shame
03. Cloudspotter
04. Waiting On A War
05. Medicine at Midnight
06. No Son Of Mine
07. Holding Poison
08. Chasing Birds
09. Love Dies Young

FOO FIGHTERS - MEDICINE AT MIDNIGHT
FOO FIGHTERS – MEDICINE AT MIDNIGHT

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top