ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Το «War Pigs» των Black Sabbath στο trailer του The King’s Man

Σε νέα μίξη και με τη συνοδεία συμφωνικών μερών! Το trailer της νέας ταινίας The King’s Man έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ώρες, με το ενδιαφέρον του rock/metal κοινού να στρέφεται και προς την μουσική του. Πιο συγκεκριμένα, το πασίγνωστο αντιπολεμικό κομμάτι των Black Sabbath «War Pigs» ακούγεται στο trailer,…

Σε νέα μίξη και με τη συνοδεία συμφωνικών μερών!

Το trailer της νέας ταινίας The King’s Man έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ώρες, με το ενδιαφέρον του rock/metal κοινού να στρέφεται και προς την μουσική του.

Πιο συγκεκριμένα, το πασίγνωστο αντιπολεμικό κομμάτι των Black Sabbath «War Pigs» ακούγεται στο trailer, σε νέα μίξη και με την συνοδεία πιάνου και ορχήστρας!

Το film αποτελεί το prequel του franchise Kingsman, με τις ταινίες «Kingsman: The Secret Service» και «Kingsman: The Golden Circle» να βασίζονται πάνω στο ομότιτλο comic book. Οι παραγωγοί έχουν ήδη ανακοινώσει πως στα πλάνα τους είναι να γυρίσουν ακόμα δύο ταινίες της σειράς.

Το The King’s Man θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top