ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

«Wonderwall»: Το super hit των Oasis ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify

Ακόμα ένα ρεκόρ για το θρυλικό τραγούδι των Gallagher Bros. Το «Wonderwall» των Oasis ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, με το Αγγλικό συγκρότημα να σπάει ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ. Η επετειακή επανακυκλοφορία του «(What’s The Story) Morning Glory?» εκτίναξε τα streams του Αγγλικού συγκροτήματος και όπως ήταν φυσικό,…

Ακόμα ένα ρεκόρ για το θρυλικό τραγούδι των Gallagher Bros.

Το «Wonderwall» των Oasis ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, με το Αγγλικό συγκρότημα να σπάει ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ.

Η επετειακή επανακυκλοφορία του «(What’s The Story) Morning Glory?» εκτίναξε τα streams του Αγγλικού συγκροτήματος και όπως ήταν φυσικό, το πιο γνωστό κομμάτι του δίσκου βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Το επίτευγμα των Oasis είναι ακόμα μεγαλύτερο αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για το πρώτο τραγούδι των 90s που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Το single κυκλοφόρησε το 1995 και έφτασε στο No.2 των βρετανικών singles chart.

Και η επανακυκλοφορία του album τα πηγαίνει περίφημα. Η εβδομάδα που μας πέρασε το έφερε στην υψηλότερη θέση των charts από το 1996, με τις πωλήσεις του να σημειώνουν άνοδο 640%!

Οι Oasis έδωσαν στην δημοσιότητα στο τέλος του προηγούμενου μήνα το νέο HD remastered video clip του «Wonderwall»:

Ο Noel Gallagher δήλωσε πρόσφατα για το κλασικό πλέον δεύτερο album των Άγγλων: «Ουσιαστικά ήταν η δεύτερη απόπειρά μου να γράψω έναν ολόκληρο δίσκο. Και η πρώτη βέβαια δεν τα πήγε άσχημα. Καθόμαστε εδώ, 25 χρόνια μετά και το συζητάμε. Ελπίζω και σε 25 χρόνια να είμαστε πάλι εδώ».

Πρόσφατα, ο φωτογράφος Michael Spencer αναφέρθηκε στους τσακωμούς που είχαν τα αδέρφια Gallagher την περίοδο των ηχογραφήσεων του «(What’s The Story) Morning Glory?», οι οποίοι λίγο έλειψε να διαλύσουν το συγκρότημα. Ο Spencer έκανε λόγο για «πολεμικό» κλίμα και πρωτόγνωρες καταστάσεις ανάμεσα σε Liam και Noel.

Latest from IN FOCUS

Go to Top