ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Record Store Day 2021: Όλες οι φετινές κυκλοφορίες!

Record Store Day: Τι μπορούμε να αγοράσουμε στις 12 Ιουνίου και 17 Ιουλίου. Η φετινή Record Store Day αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους της μουσικής, με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει σαρώσει τα πάντα και φυσικά να έχει πρακτικά εκμηδενίσει τις εξορμήσεις μας στα ανεξάρτητα δισκοπωλεία. Με…

Record Store Day: Τι μπορούμε να αγοράσουμε στις 12 Ιουνίου και 17 Ιουλίου.

Η φετινή Record Store Day αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους της μουσικής, με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει σαρώσει τα πάντα και φυσικά να έχει πρακτικά εκμηδενίσει τις εξορμήσεις μας στα ανεξάρτητα δισκοπωλεία.

Με οδηγό την περσινή Record Store Day που «απλώθηκε» σε τρεις ημερομηνίες, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και φέτος, στις 12 Ιουνίου και 17 Ιουλίου.

Οι καταστηματάρχες περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την φετινή γιορτή της μουσικής προκειμένου να περιορίσουν κάπως τις απώλειες που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, οι τίτλοι είναι αρκετοί και με αρκετό ενδιαφέρον για κάθε γούστο με αρκετές αποκλειστικές κυκλοφορίες, πρεμιέρες αλλά και τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι σε συγκεκριμένες αγορές και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

«Με τα εμβόλια στον ορίζοντα, οι διοργανωτές της Record Store Day σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν για το μέλλον, αλλά αναγνωρίζουν ότι το 2021, η μεγαλύτερη γιορτή των δισκοπωλείων στον κόσμο χρειάζεται κάποιες προσαρμογές για να είναι επιτυχημένη για όσο το δυνατόν περισσότερα ανεξάρτητα καταστήματα δίσκων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του θεσμού.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς, τα δισκοπωλεία έχουν βρει δημιουργικούς, ευέλικτους και εφευρετικούς τρόπους για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους λάτρεις της μουσικής στις κοινότητές τους. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία καθιστά αδύνατη την πρόβλεψη της κατάστασης πολλών καταστημάτων και τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο για τους επόμενους μήνες», τονίζεται.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις κυκλοφορίες που θα συμμετέχουν στην φετινή Record Store Day.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top