ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Red Fang εναντίον comic nerds στο νέο video clip των Αμερικανών

Ακόμα ένα ξεκαρδιστικό video clip, αυτή τη φορά για το κομμάτι τους Shadows, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Red Fang. Η τετράδα από το Portland τα βάζει με 2 φανατικούς comic nerds με όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω. Η μπάντα συνεργάστηκε για ακόμα…

Ακόμα ένα ξεκαρδιστικό video clip, αυτή τη φορά για το κομμάτι τους Shadows, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Red Fang.

Η τετράδα από το Portland τα βάζει με 2 φανατικούς comic nerds με όχι και τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως μπορείτε να δείτε και στο video παρακάτω.

Η μπάντα συνεργάστηκε για ακόμα μια φορά -έκτη συνολικά- με τον σκηνοθέτη Whitney McConnaughy, με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Red Fang Bryan Gilles να δηλώνει: «Τα γυρίσματα έγιναν στα δάση του Portland. Ήταν μια φοβερή περιπέτεια με αρκετό αίμα, όπλα και εκρηκτικά».

Το «Shadows» βρίσκεται στο επερχόμενο studio album των Red Fang με τίτλο «Only Ghosts» που θα κυκλοφορήσει από την Relapse στις 14 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως οι Red Fang θα εμφανιστούν στο Athens Desertfest στις 7 Οκτωβρίου, στην πρώτη από τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.

Το tracklist του «Only Ghosts»:

01. Flies
02. Cut It Short
03. Flames
04. No Air
05. Shadows
06. Not For You
07. The Smell of the Sound
08. The Deep
09. I Am a Ghost
10. Living in Lye

RedFangLPInside

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top