ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

All That Remains – Victim Of The New Disease

Ο θάνατος του κιθαρίστα των All That Remains Oli Herbert, έναν μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, επισκιάζει τα πάντα στο «Victim Of The New Disease». Με βαριά καρδιά και πόνο ψυχής, ο ένατος δίσκος των Αμερικανών, ήρθε στα χέρια των fans του συγκροτήματος, οι οποίοι βλέπουν το αγαπημένο…

Ο θάνατος του κιθαρίστα των All That Remains Oli Herbert, έναν μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου, επισκιάζει τα πάντα στο «Victim Of The New Disease». Με βαριά καρδιά και πόνο ψυχής, ο ένατος δίσκος των Αμερικανών, ήρθε στα χέρια των fans του συγκροτήματος, οι οποίοι βλέπουν το αγαπημένο τους συγκρότημα να επιστρέφει στις heavy ρίζες των πρώτων τους ημερών. Τα κοφτά metalcore riffs είναι ξανά εδώ, με πολλές από τις ιδέες που θα ακούσεις εδώ να σε πηγαίνουν πίσω στις αρχές και τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, όταν το group έκανε πάταγο με τα «This Darkened Heart» και «The Fall Of Ideals». Με έναν φορτισμένο συναισθηματικά Phil Labonte να δείχνει πιο ώριμος ερμηνευτικά, και τον Herbert σε εξαιρετική κατάσταση (κάτι που θλίβει ακόμα περισσότερο τους fans), το «Victim Of The New Disease» δείχνει πως κινείται στην σωστή κατεύθυνση τόσο σε επίπεδο συνθέσεων, όσο και σε αυτό της παραγωγής και των ενορχηστρώσεων. Ο Oli Herbert έφυγε από την ζωή, όμως οι τίτλοι τέλους του κάνουν θόρυβο.

Συγκρότημα: All That Remains
Album: Victim Of The New Disease
Label: Razor & Tie
Ημ. Κυκλοφορίας: 09/11/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top