ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Rival Sons ίδρυσαν την δική τους δισκογραφική εταιρία

Οι Rival Sons υπόσχονται ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες μέσω της Sacred Tongue Recordings. Οι Rival Sons ανακοίνωσαν την ίδρυση της δικής τους δισκογραφικής εταιρίας, Sacred Tongue Recordings, μέσω της οποίας θα κυκλοφορούν πλέον μουσική τους. «Στον αέρα» οι πρώτες επανεκδόσεις. Οι Αμερικανοί rockers αφού επανάκτησαν τα δικαιώματα από τα master tapes των…

Οι Rival Sons υπόσχονται ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες μέσω της Sacred Tongue Recordings.

Οι Rival Sons ανακοίνωσαν την ίδρυση της δικής τους δισκογραφικής εταιρίας, Sacred Tongue Recordings, μέσω της οποίας θα κυκλοφορούν πλέον μουσική τους. «Στον αέρα» οι πρώτες επανεκδόσεις.

Οι Αμερικανοί rockers αφού επανάκτησαν τα δικαιώματα από τα master tapes των πρώτων τους ηχογραφήσεων, αποφάσισαν να ιδρύσουν την νέα τους εταιρία, μέσω της οποίας θα έχουμε την δυνατότητα να αποκτήσουμε ενδιαφέρουσες επανεκδόσεις, καθώς και -πιθανότατα- νέα μουσική στο μέλλον.

«Από την αρχή της καριέρας μας συζητούσαμε το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε την δική μας δισκογραφική εταιρία. Είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξουμε ένα «σπίτι» για τις παλιότερες κυκλοφορίες μας και όχι μόνο. Ο κόσμος που μας ακολουθεί συνεχώς αυξάνεται και θέλουμε αυτή η άνοδος του συγκροτήματος να γίνει μαζί με τους fans μας. Η Sacred Tongue Recordings είναι το νέο δισκογραφικό εγχείρημα των Rival Sons» σχολιάζει το συγκρότημα.

Το συγκρότημα έχει ήδη ανακοινώσει και τις πρώτες κυκλοφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας που είναι ήδη στον αέρα. Πρόκειται για το ντεμπούτο τους «Before The Fire» (2009) καθώς και το EP «Rival Sons» (2010), τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε CD και -για πρώτη φορά- σε βινύλιο στις 26 Μαρτίου. Παράλληλα, οι fans θα έχουν την δυνατότητα αγοράς και αποκλειστικού merch.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Rival Sons ήταν το εκπληκτικό «Feral Roots» το οποίο βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019.

Το συγκρότημα βρίσκεται ήδη σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει πιθανότητα στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top