ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Rocketman: Μετά την ταινία έρχεται και το ντοκιμαντέρ

Elton John και Netflix στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έκατσαν ο Elton John και το Netflix, με σκοπό να δοθεί συνέχεια στην βιογραφική ταινία Rocketman. Στα σκαριά ένα νέο ντοκιμαντέρ με παραλειπόμενα και υλικό που έμεινε έξω από την ταινία. Η μεγάλη επιτυχία του Rocketman άνοιξε την…

Elton John και Netflix στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έκατσαν ο Elton John και το Netflix, με σκοπό να δοθεί συνέχεια στην βιογραφική ταινία Rocketman. Στα σκαριά ένα νέο ντοκιμαντέρ με παραλειπόμενα και υλικό που έμεινε έξω από την ταινία.

Η μεγάλη επιτυχία του Rocketman άνοιξε την όρεξη των παραγωγών του αλλά και του ίδιου του Elton John, ώστε να υπάρξει συνέχεια στο project, με ένα -τουλάχιστον- ντοκιμαντέρ.

Το film έχει προσωρινό τίτλο The Pillars Of Hercules και σύμφωνα με την Sun θα διηγείται γεγονότα από τις περιοδείες του Άγγλου star στα 70s, με ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό. Το project φαίνεται να έχει επιμεληθεί ο κιθαρίστας του Elton John, Davey Johnstone.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το film θα περιλαμβάνει αρκετές ανέκδοτες ιστορίες μέσα από την Elton John Band, οι οποίες δεν παρουσιάστηκαν στην ταινία Rocketman.

Ο Johnstone που έχει πάρει την έγκριση του Elton John για να προχωρήσει με το project είπε στο podcast Greatest Music Of All Time: «Είχα μια συζήτηση και έχω πάρει την έγκριση για να συνεχίσω με το συγκεκριμένο εγχείρημα. Δεν θα προχωρούσα αν δεν είχα το ΟΚ από τον ίδιο και χαίρομαι που έχω αυτή την δυνατότητα».

Για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, ο Johnstone πρόσθεσε: «Θέλουμε να κάνουμε ακόμα 2-3 συνεντεύξεις, συνεπώς ελπίζω ότι θα έχουμε ολοκληρώσει την δουλειά μας μέχρι το Πάσχα».

Ο John πρόσφατα συμμετείχε στο τελευταίο album των Gorillaz «Song Machine: Season One» τραγουδώντας το «The Pink Phantom», ενώ στις αρχές του 2020 ξεχώρισε για το ντουέτο του με τον Ozzy Osbourne στο ομότιτλο τραγούδι του τραγουδιστή των Black Sabbath, «Ordinary Man».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top