ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σαρώνει στα charts το «Power Up» των AC/DC

«Power Up»: Το πιο επιτυχημένο album σε ΗΠΑ και Βρετανία. Τεράστια επιτυχία σημειώνει στα charts ο νέος δίσκος των AC/DC «Power Up». Το νέο album των βετεράνων rockers έφτασε στην πρώτη θέση του Billboard chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, πουλώντας 117,000 κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ο δίσκος έχει «ξεπουλήσει»…

«Power Up»: Το πιο επιτυχημένο album σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Τεράστια επιτυχία σημειώνει στα charts ο νέος δίσκος των AC/DC «Power Up». Το νέο album των βετεράνων rockers έφτασε στην πρώτη θέση του Billboard chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, πουλώντας 117,000 κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ο δίσκος έχει «ξεπουλήσει» στις τρεις μεγαλύτερες αγορές που ενδιαφέρουν το συγκρότημα: Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία με τα νούμερα σε φυσικές πωλήσεις αλλά και στις υπηρεσίες streaming να είναι εντυπωσιακά.

Οι AC/DC με το προηγούμενο album τους «Rock Or Bust» έφτασαν στο Νο.3 του Billboard chart, αφήνοντας πίσω την τεράστια επιτυχία του «Black Ice», το οποίο το 2008 είχε βρεθεί στην κορυφή των charts των charts σε 29 χώρες!

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο Angus Young είχε μιλήσει για τον δίσκο, λέγοντας πως το συγκρότημα έχει αρκετές ιδέες για νέα τραγούδια.

Latest from IN FOCUS

Go to Top