ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχεδόν έτοιμος ο νέος δίσκος των Killers

Ο διάδοχος του «Imploding The Mirage» σε διαδικασία μίξης. Οι Killers δεν χάνουν χρόνο και λίγους μήνες μετά το καταπληκτικό «Imploding The Mirage» φουλάρουν τις μηχανές τους για το νέο τους album! Το συγκρότημα θα έχει και πάλι στις τάξεις του τον κιθαρίστα Dave Keuning, ο οποίος μπήκε ξανά στο…

Ο διάδοχος του «Imploding The Mirage» σε διαδικασία μίξης.

Οι Killers δεν χάνουν χρόνο και λίγους μήνες μετά το καταπληκτικό «Imploding The Mirage» φουλάρουν τις μηχανές τους για το νέο τους album!

Το συγκρότημα θα έχει και πάλι στις τάξεις του τον κιθαρίστα Dave Keuning, ο οποίος μπήκε ξανά στο studio με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας για να δουλέψουν στα νέα τραγούδια.

«Ο δίσκος είναι πρακτικά έτοιμος. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνει η μίξη του. Δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει, όμως από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι» είπε ο frontman των Killers, Brandon Flowers.

Ο Flowers είπε πως ο νέος, έβδομος δίσκος των Αμερικανών, είναι ακόμα καλύτερος από το «Imploding The Mirage».

«Εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο πολύ παραγωγικά. Δουλέψαμε και γράψαμε αρκετά τραγούδια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα» θα προσθέσει.

Οι Killers δούλεψαν τα νέα τους τραγούδια εν μέσω lockdown, με τον drummer Ronnie Vannucci Jr. να προσθέτει: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο προκειμένου να γράψεις νέα κομμάτια, αλλά μετά θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να τα παίξεις ζωντανά για τον κόσμο».

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Killers.

Οι Killers είναι από τα πλέον ενεργά συγκροτήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους fans για την πορεία ηχογράφησης και ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου.

Το άτιτλο μέχρι στιγμής album του συγκροτήματος από το Las Vegas αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι.

Οι Killers είχαν προγραμματίσει να βγουν ξανά στον δρόμο τον ερχόμενο Μάιο, κάτι που πάντως αυτή την στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top