ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Scorpions: Ακούστε το νέο τους τραγούδι «Sign Of Hope»

«Ένα μήνυμα ελπίδας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε» η δήλωση των βετεράνων rockers για το νέο τραγούδι που κυκλοφορούν εν μέσω πανδημίας. Οι Scorpions έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Sign Of Hope», θέλοντας εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας. Μέσα στο 2021…

«Ένα μήνυμα ελπίδας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε» η δήλωση των βετεράνων rockers για το νέο τραγούδι που κυκλοφορούν εν μέσω πανδημίας.

Οι Scorpions έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Sign Of Hope», θέλοντας εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 να δώσουν ένα μήνυμα ελπίδας. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του επόμενου δίσκου από τους βετεράνους Γερμανούς rockers.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το τραγούδι, οι Scorpions τονίζουν: «Δουλεύουμε πάνω στα νέα τραγούδια του νέου μας album… αλλά λόγω της κατάστασης με τον COVID-19 θέλουμε να σας δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Μείνετε ασφαλείς. Σας αγαπάμε… Scorpions».

Ο νέος δίσκος του συγκροτήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και θα είναι ο πρώτος μετά την συλλογή «Born To Touch Your Feelings-Best Of Rock Ballads» του 2017 που περιείχε νέο και παλιό υλικό.

Ακούστε το «Sign Of Hope»:

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Klaus Meine μιλώντας στο ScorpionsNews αποκάλυψε πως η μπάντα έχει έτοιμο αρκετό νέο υλικό και πολλές ιδέες για ένα νέο album: «Όταν βρούμε την ευκαιρία μετά την πανδημία, είτε θα πάμε εμείς στο Los Angeles, είτε ο παραγωγός μας Greg Fidelman θα έρθει στην Γερμανία προκειμένου να δουλέψουμε πάνω στον δίσκο. Είμαστε συνεχώς σε επαφή μαζί του και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές και να δουλέψουμε κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την στιγμή».

Για τα νέα κομμάτια: «Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε νέες ιδέες. Υπάρχουν τραγούδια, υπάρχουν στίχοι. Από την στιγμή που δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τίποτα, είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στο να συνθέτουμε. Υπάρχει δημιουργικότητα και ελπίζω να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό».

Η τελευταία full-length δισκογραφική δουλειά των Scorpions ήταν το «Return To Forever» του 2015, στο οποίο η μπάντα δούλεψε με ιδέες και κομμάτια που είχε στο αρχείο της από τα 80s. Έναν χρόνο μετά το group απέλυσε τον drummer James Kottak και στην θέση του πήρε τον Mikkey Dee των Motorhead.

Latest from TOP STORIES

Go to Top