ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Scorpions: Σχεδόν έτοιμος ο νέος τους δίσκος

Οι Scorpions θέλουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους album μέσα στο 2021. Σχεδόν έτοιμος είναι ο νέος δίσκος των Scorpions σύμφωνα με τα όσα τονίζει το συγκρότημα σε συνεντεύξεις του. Τέσσερα χρόνια μετά το «Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads», το οποίο περιελάμβανε παλιά και νέα…

Οι Scorpions θέλουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους album μέσα στο 2021.

Σχεδόν έτοιμος είναι ο νέος δίσκος των Scorpions σύμφωνα με τα όσα τονίζει το συγκρότημα σε συνεντεύξεις του.

Τέσσερα χρόνια μετά το «Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads», το οποίο περιελάμβανε παλιά και νέα κομμάτια, οι βετεράνοι rockers φαίνεται πως βρίσκονται κοντά σε ανακοινώσεις για το νέο album.

Σε μήνυμα του στο Twitter, ο drummer Mikkey Dee είπε: «Θα τελειώσουμε το album σύντομα. Δουλεύουμε πολύ εντατικά και έχουμε σχεδόν τελειώσει. Υπάρχουν μόνο κάποια πράγματα να ολοκληρώσω στα drums».

Δείτε το video μήνυμα του Dee στο Twitter:

Το πλάνο των Scorpions ήταν να ηχογραφήσουν τον δίσκο στο Los Angeles παρέα με τον παραγωγό Greg Fidelman, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Slipknot και τους Metallica. Η πανδημία ωστόσο άλλαξε τα σχέδια του group, με τον Fidelman να επιβλέπει την διαδικασία μέσω Zoom.

Οι Scorpions κυκλοφόρησαν εν μέσω πανδημίας το 2020 το τραγούδι «Sign Of Hope».

Σε πρόσφατη του συνέντευξη, ο τραγουδιστής Klaus Meine αναφερόμενος στα νέα τραγούδια τόνισε πως στόχος της μπάντας ήταν να αναβιώσει τον ήχο των κλασικών LPs «Blackout», «Love At First Sting» και «Lovedrive».

Ο Meine τόνισε ακόμα πως το νέο LP δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια «εξωτερικών συνεργατών», όπως είχε γίνει στο «Return To Forever» του 2015, το οποίο είχαν συνθέσει κυρίως οι παραγωγοί Mikael Nord Andersson και Martin Hansen.

Ο Mikkey Dee, πρώην drummer των Motorhead, βρίσκεται στις τάξεις των Scorpions από το 2016, όταν και αντικατέστησε τον James Kottak.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top