ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του Keith Flint

Χρυσοί δίσκοι, κοσμήματα και το χαρακτηριστικό εντυπωσιακό του κρεβάτι. Στο σφυρί πρόκειται να βγουν αρκετά προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint, προκειμένου να καλυφθούν οφειλές, μετά τον θάνατο του. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στο Cambridge της Αγγλίας από τον οίκο Cheffins Fine Art. Ανάμεσα στα…

Χρυσοί δίσκοι, κοσμήματα και το χαρακτηριστικό εντυπωσιακό του κρεβάτι.

Στο σφυρί πρόκειται να βγουν αρκετά προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint, προκειμένου να καλυφθούν οφειλές, μετά τον θάνατο του.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στο Cambridge της Αγγλίας από τον οίκο Cheffins Fine Art. Ανάμεσα στα αντικείμενα ξεχωρίζουν χρυσοί δίσκοι, κοσμήματα όπως το χαρακτηριστικό διπλό σκουλαρίκι μύτης, αλλά και το φημισμένο κρεβάτι που είχε σχεδιάσει ο ίδιος. Επιπλέον, θα υπάρχουν αντικείμενα που σχετίζονται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τον οποίο λάτρευε ο Flint.

Το χαρακτηριστικό κρεβάτι του Keith Flint

Ο διευθυντής των δημοπρασιών Martin Millard τόνισε πως «η δημοπρασία θα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα αντικείμενα από την προσωπική και την μουσική ζωή του Flint, δίνοντας μας μια εικόνα για το ποιος ήταν πραγματικά».

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές εκκίνησης των αντικειμένων της δημοπρασίας, με τον Millard να δηλώνει πως τα αντικείμενα είναι πολλά.

Ο Keith Flint βρέθηκε απαγχονισμένος στις 4 Μαρτίου στο σπίτι του στο Essex παγώνοντας ολόκληρη την μουσική βιομηχανία.

Πορτραίτο του Flint που θα διατίθεται στην δημοπρασία

Τον περασμένο Αύγουστο, οι Prodigy ανακοίνωσαν πως επέστρεψαν στο studio για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του frontman. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το εάν το συγκρότημα θα ηχογραφήσει νέα μουσική και αν σε αυτήν θα περιλαμβάνεται η φωνή του Flint

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top