ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σε τρεις ημερομηνίες «απλώνεται» η Record Store Day

Αυτό είναι το πλάνο των διοργανωτών. Η πανδημία του COVID-19 άλλαξε ξανά τα σχέδια των διοργανωτών της φετινής Record Store Day. Σε τρεις νέες ημερομηνίες θα «απλωθεί» η φετινή γιορτή του βινυλίου. Όλες οι λεπτομέρειες και τα καταστήματα που συμμετέχουν. Αρχικά η φετινή Record Store Day ήταν προγραμματισμένη για τις…

Αυτό είναι το πλάνο των διοργανωτών.

Η πανδημία του COVID-19 άλλαξε ξανά τα σχέδια των διοργανωτών της φετινής Record Store Day. Σε τρεις νέες ημερομηνίες θα «απλωθεί» η φετινή γιορτή του βινυλίου. Όλες οι λεπτομέρειες και τα καταστήματα που συμμετέχουν.

Αρχικά η φετινή Record Store Day ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου. Ωστόσο και ενώ αρχικά μετατέθηκε για τις 20 Ιουνίου, η πανδημία άλλαξε εκ νέου τον σχεδιασμό. Πλέον, οι φίλοι του βινυλίου θα μπορούν να προμηθευτούν τις φετινές αποκλειστικές κυκλοφορίες σε τρείς ημερομηνίες: Το Σάββατο 28 Αυγούστου, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην φετινή Record Store Day.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top