ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετά το καλοκαίρι ο έβδομος δίσκος των Shinedown

Οι Shinedown κυκλοφόρησαν το single «Atlas Falls» το 2020. Ο frontman των Shinedown Brent Smith επιβεβαίωσε πως η μπάντα δουλεύει πάνω στο έβδομο studio album της. Στο τέλος του καλοκαιριού πιθανότατα η κυκλοφορία του. Οι Shinedown φουλάρουν τις μηχανές για το νέο τους, έβδομο συνολικά album, το οποίο δουλεύουν στο…

Οι Shinedown κυκλοφόρησαν το single «Atlas Falls» το 2020.

Ο frontman των Shinedown Brent Smith επιβεβαίωσε πως η μπάντα δουλεύει πάνω στο έβδομο studio album της. Στο τέλος του καλοκαιριού πιθανότατα η κυκλοφορία του.

Οι Shinedown φουλάρουν τις μηχανές για το νέο τους, έβδομο συνολικά album, το οποίο δουλεύουν στο Charleston της Νότιας Καρολίνας, με τον μπασίστα Eric Bass να εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Αν και δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα, ο Brent ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός: «Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, ωστόσο μπορώ να πω ότι ο δίσκος θα βγει στην αγορά το 2021, κατά πάσα πιθανότητα μετά το καλοκαίρι».

Και συνέχισε: «Ηχογραφούμε τα τραγούδια στο νέο studio του Eric (σ.σ. Eric Bass, μπασίστας) και πλέον σχηματοποιούμε τα τραγούδια που δουλεύαμε το προηγούμενο διάσημα».

Για το πλάνο των ηχογραφήσεων ο Smith πρόσθεσε: «Ο Barry (σ.σ. Barry Kerch, drummer) πρόκειται να γράψει τα τύμπανα κάπου μέσα στον Απρίλιο, οπότε θα είμαστε πλέον σχεδόν έτοιμοι».

Για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album: «Πιθανότατα αυτό θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού ή το αργότερο μέσα στο φθινόπωρο. Έχουμε ήδη αρχίσει να επικοινωνούμε και με τους ανθρώπους που θα προωθήσουν τον δίσκο».

Για την πανδημία: «Υπάρχει το θέμα με την πανδημία που δεν πρέπει να το παραβλέπουμε. Αλλά από την μεριά μας εμπιστευόμαστε το επιστημονικό και ιατρικό προσωπικό και αυτό καλούμε και τον κόσμο να κάνει. Η πορεία θα κρίνει και την περιοδεία μας».

Τον περασμένο Μάρτιο οι Shinedown κυκλοφόρησαν το «Atlas Falls» για τις ανάγκες του ιδρύματος Direct Relief, για το οποίο συγκέντρωσαν περισσότερα από $300,000, με το συγκρότημα να ανοίγει την καμπάνια δωρίζοντας $20,000. Το ίδρυμα κατάφερε με τα χρήματα να συγκεντρώσει υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) για τους ανθρώπους στον κλάδο της υγείας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή δίνοντας μάχη με τον COVID-19.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top