ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Sick Of It All – Wake The Sleeping Dragon

Έπειτα από 30 και πλέον χρόνια στο hardcore προσκήνιο, οι Sick Of It All συνεχίζουν να δισκογραφούν και να περιοδεύουν ακατάπαυστα, χωρίς να νερώσουν το κρασί τους. Με τα ¾ της σύνθεσης αναλλοίωτα, οι Αμερικανοί τιμούν την ιστορία και το όνομά τους, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να προσφέρουν δουλειές που οι…

Έπειτα από 30 και πλέον χρόνια στο hardcore προσκήνιο, οι Sick Of It All συνεχίζουν να δισκογραφούν και να περιοδεύουν ακατάπαυστα, χωρίς να νερώσουν το κρασί τους. Με τα ¾ της σύνθεσης αναλλοίωτα, οι Αμερικανοί τιμούν την ιστορία και το όνομά τους, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να προσφέρουν δουλειές που οι οπαδοί τους σέβονται. Ένα τέτοιο album είναι και το «Wake The Sleeping Dragon», με την μπάντα να μην επιχειρεί καμία αλλαγή στα συστατικά και την συνταγή. Οργισμένοι όπως πάντα, οι Sick Of It All σε μια δύσκολη κοινωνικά και πολιτικά περίοδο για τις Ηνωμένες Πολιτείες,βρίσκουν ευκαιρία να καυτηριάσουν τα κακώς κείμενα της χώρας τους, έστω και αν ο δίσκος δεν είναι αμιγώς πολιτικός. Όπως και να έχει, οι φίλοι των Sick Of It All δεν πρόκειται να απογοητευτούν και αυτό είναι ακόμα ένα παράσημο στην μακρά πορεία του group.

Συγκρότημα: Sick Of It All
Album: Wake The Sleeping Dragon
Label: Century Media
Ημ. Κυκλοφορίας: 02/11/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top