ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators: Μέσα στο 2021 ο νέος δίσκος

Ο μπασίστας Todd Kerns επιβεβαίωσε την είδηση. Ο Slash πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του, πέμπτο συνολικά, album μέσα στο 2021, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τον Myles Kennedy και τους Conspirators. Αυτό ανακοίνωσε ο μπασίστας του group, Todd Kerns, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Instagram ουσιαστικά επιβεβαίωσε την…

Ο μπασίστας Todd Kerns επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Slash πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του, πέμπτο συνολικά, album μέσα στο 2021, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τον Myles Kennedy και τους Conspirators.

Αυτό ανακοίνωσε ο μπασίστας του group, Todd Kerns, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Instagram ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση γράφοντας ότι μετά από ένα δύσκολο 2020, η επόμενη χρονιά θα φέρει αρκετή μουσική.

Δείτε την ανάρτηση του Kerns:

View this post on Instagram

Me cosplaying as bass player for @officialalterbridge In reality this is when @markttremonti jumped on stage with SMKC when his band @tremontiofficial played with us. I could never take the place of @bmarshall73 He’s a badass! On the other hand Mark’s bass player that night was none other than @wolfvanhalen Another badass. I’m just happy to get up there and play surrounded by unparalleled talent. I’m a lucky man. Lots of new music coming. New @officialalterbridge coming next month. A new @officialmyleskennedy solo album in 2021. New @toquerocks New @minefieldusa NEW MUSIC! That’s what it’s all about. I know 2020 has been beyond challenging but 2021 is going to awesome eventually. At least there will be a ton of new music. Once we get the live show thing sorted we’ll be cool. Hope you are having a restful and happy Sunday! Thinking of y’all #smkc #slash #myleskennedy #conspirators #theconspirators #marktremonti #tremonti #alterbridge #brianmarshall #wolfgangvanhalen #sundayfunday #sunday #sundaymornings #sundaymorning #easylikesundaymorning

A post shared by Todd Kerns (@toddkerns) on

Ο Slash κυκλοφόρησε το 2018 το τελευταίο του album «Living The Dream», έχοντας στο πλευρό του εκτός από τον Kerns στο μπάσο και τον Kennedy πίσω από το μικρόφωνο, τον Brent Fitz στα drums και τον Frank Sidoris σε φωνητικά/κιθάρα.

Μέσα στο καλοκαίρι, ο κιθαρίστας δήλωσε πως εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων για να συνθέσει νέα μουσική για τους Guns N Roses, κάτι που έχει τονίσει και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Slash δήλωσε ότι για το προσωπικό του group γράφει συνεχώς νέα κομμάτια, τα οποία φέρνει στο group, με σκοπό το κάθε μέλος να συνεισφέρει τις δικές του ιδέες: «Πάντοτε όταν γράφω κάτι το φέρνω στην πρόβα για να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους και να βάλουμε όλοι τις δικές μας πινελιές. Για μένα το πιο σημαντικό είναι τα τύμπανα και η δουλειά που κάνω με τον Brent. Ακολούθως, έρχεται ο Myles και βάζει τις μελωδίες».

Και ο Myles Kennedy όμως θα είναι αρκετά απασχολημένος μέσα στο 2021. Αρχικά, τον επόμενο μήνα οι Alter Bridge πρόκειται να ρίξουν στην αγορά το νέο τους EP «Walk The Sky 2.0», ενώ με πρόσφατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής μας ενημέρωσε ότι έχει ηχογραφήσει ήδη το δεύτερο προσωπικό του album που θα διαδεχθεί το «Year Of The Tiger» του 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top