ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Slash: «Νέα μουσική με τους Guns N Roses το 2021»

Ο Slash ετοιμάζει και το νέο προσωπικό του album. Ο Slash παραχώρησε συνέντευξη τονίζοντας πως το 2021 θα είναι έτος στο οποίο θα κυκλοφορήσει νέα μουσική τόσο με τους Guns N Roses, όσο και με το προσωπικό του σχήμα, τους Conspirators. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει τα μέλη των Guns N…

Ο Slash ετοιμάζει και το νέο προσωπικό του album.

Ο Slash παραχώρησε συνέντευξη τονίζοντας πως το 2021 θα είναι έτος στο οποίο θα κυκλοφορήσει νέα μουσική τόσο με τους Guns N Roses, όσο και με το προσωπικό του σχήμα, τους Conspirators.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει τα μέλη των Guns N Roses να κάνουν λόγο για νέο album, το οποίο θα διαδεχθεί το αμφιλεγόμενο «Chinese Democracy» του 2008. Τώρα, ο Slash έρχεται να μεγαλώσει την αγωνία μας, μιλώντας στο Cleveland.com για τα σχέδιά του για το 2021.

«Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα» είπε αρχικά ο Slash και πρόσθεσε: «Πέρασα χρόνο γράφοντας νέο υλικό μαζί με τον Duff. Ευελπιστώ ότι το 2021 θα κυκλοφορήσουμε κάτι νέο με τους Guns N Roses, όπως φυσικά και το νέο μου album με τους Conspirators».

Ο Slash δουλεύει μαζί με τον Myles Kennedy πάνω σε 20 νέα τραγούδια για το πέμπτο προσωπικό του album, κάτι που έχει δηλώσεις πρόσφατα και ο τραγουδιστής των Alter Bridge.

Ο κιθαρίστας δήλωσε ότι κάθε μέλος να συνεισφέρει τις δικές του ιδέες στο project: «Πάντοτε όταν γράφω κάτι το φέρνω στην πρόβα για να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους και να βάλουμε όλοι τις δικές μας πινελιές. Για μένα το πιο σημαντικό είναι τα τύμπανα και η δουλειά που κάνω με τον Brent (σ.σ. Brent Fitz, drummer των Conspirators). Ακολούθως, έρχεται ο Myles και βάζει τις μελωδίες».

Προσωπικό album όμως ετοιμάζει και ο Kennedy, το οποίο επίσης αναμένεται να βγει στην αγορά το 2021. Ο Αμερικανός frontman 2 χρόνια μετά το «Year Of The Tiger» ετοιμάζει το δεύτερο solo album του, το οποίο αναμένεται να κινείται στα ίδια μουσικά μονοπάτια με τον προκάτοχό του.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top