ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Sodom – Partisan (EP)

Ο Tom «Angelripper» Such αποφασίζει να μας συστήσει το νέο line-up της μπάντας με την κυκλοφορία ενός EP που θα λειτουργήσει ως προπομπός της επόμενης full length δουλειάς των Γερμανών βετεράνων thrashers. Δεν μπορώ να ξέρω τι ώθησε τον φυσικό ηγέτη των Sodom να προχωρήσει σε ολικό lifting του συγκροτήματος…

Ο Tom «Angelripper» Such αποφασίζει να μας συστήσει το νέο line-up της μπάντας με την κυκλοφορία ενός EP που θα λειτουργήσει ως προπομπός της επόμενης full length δουλειάς των Γερμανών βετεράνων thrashers. Δεν μπορώ να ξέρω τι ώθησε τον φυσικό ηγέτη των Sodom να προχωρήσει σε ολικό lifting του συγκροτήματος του καθώς το «Partisan» δεν διαφοροποιείται καθόλου σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές του συγκροτήματος. Τα δύο νέα τραγούδια («Partisan» και «Conflagration») κινούνται στο γνώριμο ύφος των Sodom, με το ομώνυμο κομμάτι να φέρνει κάτι από «Agent Orange» και το «Conflagration» να ανεβάζει ταχύτητες και να δείχνει για ακόμα μια φορά την αγάπη του Angelripper για τους Motorhead. Οι φανατικοί των Sodom προφανώς και θα επενδύσουν. Οι υπόλοιποι ας πάρουμε μια γεύση και ας περιμένουμε το full length για να σχηματίσουμε καλύτερη άποψη για τους νέους Sodom, οι οποίοι ωστόσο δεν προβλέπεται να μας επιφυλάξουν εκπλήξεις.

Συγκρότημα: Sodom
EP: Partisan
Label: SPV/Steamhammer
Ημ. Κυκλοφορίας: 23/11/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top