ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Soundgarden απαντούν στην αγωγή της Vicky Cornell

Soundgarden: «Η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια». Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden απάντησαν στην αγωγή της Vicky Cornell, σχετικά με την πρόταση που φέρονται να της έκαναν για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αναλογούν. Η Cornell στην αγωγή της έκανε λόγο για προσφορά που άγγιζε τις $300,000, ποσό που…

Soundgarden: «Η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια».

Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden απάντησαν στην αγωγή της Vicky Cornell, σχετικά με την πρόταση που φέρονται να της έκαναν για την εξαγορά των δικαιωμάτων που της αναλογούν.

Η Cornell στην αγωγή της έκανε λόγο για προσφορά που άγγιζε τις $300,000, ποσό που η ίδια θεωρεί πάρα πολύ χαμηλό, την στιγμή που ιδιώτης επενδυτής προσέγγισε την μπάντα δίνοντάς της 16 εκατομμύρια δολάρια για το σύνολο της δισκογραφίας τους!

Οι Kim Thayil, Ben Shepherd και Matt Cameron στο μήνυμα τους τονίζουν πως τα νούμερα που ακούγονται δεν είναι αληθινά, ενώ τόνισαν πως «η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια».

«Όλες οι προσφορές που μας έγιναν για απόκτηση των δικαιωμάτων μας, έχουν απορριφθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα» σημειώνουν οι Soundgarden στην ανακοίνωση που έβγαλαν το σαββατοκύριακο.

Τα μέλη της μπάντας τονίζουν ότι πλέον δεν ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, υπονοώντας πως η Vicky Cornell είναι πλέον η διαχειρίστρια: «Για πάνω από έναν χρόνο οι λογαριασμοί στα social media δεν ελέγχονται από εμάς και οι αναρτήσεις σε αυτά παραπλανούν τους fans μας».

Οι Soundgarden κλείνουν το μήνυμα τους τονίζοντας την θέληση τους να ολοκληρώσουν και τελικά να κυκλοφορήσουν το τελευταίο album το οποίο δούλευαν πριν από τον θάνατο του Chris Cornell:

«Από την ίδρυσή μας το 1984 στην πολιτεία της Washington είμαστε περήφανοί για την μουσική και την καλλιτεχνική μας κληρονομιά. Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε το τελευταίο album μας».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Αμερικανών grunge rockers ήταν το «King Animal» του 2012.

Όλα αυτά, την στιγμή που η Vicky Cornell τονίζει πως υπάρχει και άλλη ακυκλοφόρητη μουσική του Chris Cornell, προετοιμάζοντας μας μάλιστα για το sequel του «No One Sings Like You Anymore».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top