ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στα σκαριά ταινία για τον Ozzy και την Sharon Osbourne

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Jack Osbourne. Λίγες μέρες πριν, ο γιος του Ozzy και της Sharon Osbourne, Jack, είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής των Osbournes. Φαίνεται ωστόσο πως στα πλάνα της οικογένειας βρίσκεται και η δημιουργία μιας βιογραφικής ταινίας για το ζευγάρι. Μιλώντας στο show του…

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Jack Osbourne.

Λίγες μέρες πριν, ο γιος του Ozzy και της Sharon Osbourne, Jack, είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής των Osbournes. Φαίνεται ωστόσο πως στα πλάνα της οικογένειας βρίσκεται και η δημιουργία μιας βιογραφικής ταινίας για το ζευγάρι.

Μιλώντας στο show του Jamey Jasta των Hatebreed, ο Jack Osbourne επιβεβαίωσε πως στα σκαριά βρίσκεται μια βιογραφική ταινία με θέμα την solo καριέρα του Ozzy, την γνωριμία και τον γάμο του με την Sharon.

«Δεν έχουμε επιλέξει ακόμα το studio που θα αναλάβει την παραγωγή, αλλά ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα» είπε αρχικά ο Jack Osbourne.

Για το ποιος θα ήθελε να υποδυθεί τον ίδιο, ο γιός του Ozzy και της Sharon είπε: «Νομίζω πως στην περίοδο που θα επικεντρωθεί η ταινία, εγώ θα είμαι παιδί. Περισσότερο θα έχει να κάνει με το πώς η μητέρα και ο πατέρας μου έζησαν μαζί την ζωή τους».

Και εάν η ταινία για το ζεύγος Osbourne βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, δεν ισχύει το ίδιο και για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι. Στο film υπάρχουν νέες συνεντεύξεις από την Sharon, αλλά και τους Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie, Jonathan Davis και Post Malone. Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Greg Johnston, ο οποίος είχε δουλέψει και στο Osbournes.

«Αν και είχα λατρέψει το ντοκιμαντέρ God Bless Ozzy, νομίζω πως αυτό είναι πολύ καλύτερο» θα πει στον Jasta ο Jack Osbourne.

Από την μεριά της, η Sharon Osbourne είπε τον Ιανουάριο του 2019 πως σχεδιάζει ακόμα μια βιογραφική ταινία για την παιδική της ηλικία και την γνωριμία της με τον madman.

«Δεν θέλω να γυρίσω ακόμα μια ταινία με σεξ, ναρκωτικά και rock n roll. Δεν είναι αυτό που κάνω. Θέλω να πω την ιστορία μιας γυναίκας που έγινε πετυχημένη manager στην μουσική βιομηχανία. Μια αληθινή ιστορία» είπε στο Variety η γυναίκα που κινεί τα νήματα της καριέρας του Ozzy εδώ και δεκαετίες.

Όπως φαίνεται πάντως, το επόμενο διάστημα θα έχουμε αρκετό… Ozzy Osbourne στις οθόνες μας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top