ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στα σκαριά βιογραφική ταινία για τον Bob Dylan

Οι πρώτες πληροφορίες για το κινηματογραφικό project. Μια νέα βιογραφική ταινία για την ζωή και το έργο του Bob Dylan βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής, με τις πρώτες πληροφορίες να δίνονται στην δημοσιότητα. Με την έγκριση του ίδιου του τραγουδοποιού το project. Σπουδαία νέα για τους φίλους του Bob Dylan, καθώς…

Οι πρώτες πληροφορίες για το κινηματογραφικό project.

Μια νέα βιογραφική ταινία για την ζωή και το έργο του Bob Dylan βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής, με τις πρώτες πληροφορίες να δίνονται στην δημοσιότητα. Με την έγκριση του ίδιου του τραγουδοποιού το project.

Σπουδαία νέα για τους φίλους του Bob Dylan, καθώς μια νέα ταινία για το έργο του στα μέσα των 60s ετοιμάζεται. Ο προσωρινός της τίτλος είναι Going Electric και πρωταγωνιστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ο Timothée Chalamet. Η ταινία θα πραγματεύεται την μετάβαση του Dylan από την folk στην rock μουσική, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει ενεργό συμβουλευτικό ρόλο.

Σκηνοθέτης είναι ο James Mangold με την Searchlight Pictures να δίνει τεράστια σημασία στο project.

Η ταινία ακολουθεί το περσινό ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese με τίτλο Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top