ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στα σκαριά βιογραφική ταινία για τον Lemmy

Για την ζωή του πριν από τους Motorhead. Μια νέα βιογραφική ταινία για την ζωή του Lemmy είναι στα σκαριά! Στο επίκεντρο η ζωή του πριν από τους Motorhead και η πορεία του με τους Hawkwind. Η ζωή του Lemmy γίνεται ταινία! Το project που βρισκόταν υπό συζήτηση ήδη από…

Για την ζωή του πριν από τους Motorhead.

Μια νέα βιογραφική ταινία για την ζωή του Lemmy είναι στα σκαριά! Στο επίκεντρο η ζωή του πριν από τους Motorhead και η πορεία του με τους Hawkwind.

Η ζωή του Lemmy γίνεται ταινία! Το project που βρισκόταν υπό συζήτηση ήδη από το 2010 φαίνεται πως παίρνει πλέον σάρκα και οστά, με τον Greg Oliver, ο οποίος είχε γυρίσει το ντοκιμαντέρ Lemmy το 2010 να κάθεται ξανά στην σκηνοθετική καρέκλα.

Η ταινία σύμφωνα με το Hollywood Reporter θα τιτλοφορείται Lemmy και σύμφωνα με τον Oliver «θα σέβεται την ιστορία και τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε ο εμβληματικός rocker».

«Δουλεύουμε πάνω στο project από το 2013. Είμαστε σίγουροι ότι ο Lemmy θα ήταν περήφανος. Η παραγωγή του film θα αρχίσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς» προσθέτει ο Oliver, ο οποίος θέλει να εστιάσει στην ζωή του Lemmy πριν τους Motorhead, την εμπειρία του ως roadie του Jimi Hendrix αλλά και τον καιρό που πέρασε με τους Hawkwind.

Το σενάριο του film υπογράφει η Medeni Griffiths, με τον ίδιο τον Oliver να συμμετέχει. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο Ian Lemmy Kilmister πέθανε τον Δεκέμβριο του 2015 σε ηλικία 70 ετών.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top