ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στα σκαριά βιογραφική ταινία για τους Sex Pistols!

Η επιτυχία του Bohemian Rhapsody φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και σε άλλους παραγωγούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μια νέα βιογραφική ταινία για τους Sex Pistols βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της. Η σκηνοθέτης Ayesha Plunkett μίλησε για το project της στην Βρετανική εφημερίδα Daily Star: «Εντυπωσιαστήκαμε με την…

Η επιτυχία του Bohemian Rhapsody φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και σε άλλους παραγωγούς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μια νέα βιογραφική ταινία για τους Sex Pistols βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής της.

Η σκηνοθέτης Ayesha Plunkett μίλησε για το project της στην Βρετανική εφημερίδα Daily Star: «Εντυπωσιαστήκαμε με την υποδοχή που είχε το Bohemian Rhapsody. Καταλάβαμε ότι το κοινό διψά για τέτοια films».

Η εταιρία παραγωγής της Plunkett θα αρχίσει το casting τις επόμενες εβδομάδες, με τους πρώτους υποψήφιους να έχουν ήδη μπει στα μπλοκάκια της εταιρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ταινία θα καλύψει όλες τις λεπτομέρειες της σύντομης, αλλά πολύ επιδραστικής πορείας των πρωτοπόρων της Αγγλικής punk rock σκηνής.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε 18 μήνες από σήμερα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top