ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Steven Wilson θέλει να βγάλει ακόμα έναν δίσκο με τους Storm Corrosion

Storm Corrosion: Mikael Åkerfeldt και Steven Wilson ξανά μαζί; Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «The Future Bites», ο Steven Wilson παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Prog και μεταξύ άλλων συζήτησε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Mikael Åkerfeldt των Opeth. Το ντεμπούτο των Storm Corrosion κυκλοφόρησε το…

Storm Corrosion: Mikael Åkerfeldt και Steven Wilson ξανά μαζί;

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «The Future Bites», ο Steven Wilson παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Prog και μεταξύ άλλων συζήτησε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Mikael Åkerfeldt των Opeth.

Το ντεμπούτο των Storm Corrosion κυκλοφόρησε το 2012 από την Roadrunner Records, με τον πρώην ηγέτη των Porcupine Tree να σκέφτεται πλέον την συνέχεια:

«Αγαπώ αυτό το album. Ήταν σίγουρα ένας δίσκος που δίχασε, αλλά και οι δύο μας είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν. Σύντομα θα κυκλοφορήσει μια επανέκδοση του album με νέα μίξη και η αλήθεια είναι πως είναι η κατάλληλη στιγμή για την συνέχεια και έναν δεύτερο δίσκο».

Ο Wilson πρόσθεσε πως η γεωγραφική απόσταση, ειδικά την εποχή της πανδημίας είναι ένα πρόβλημα: «Δεν μπορούμε απλώς να συναντηθούμε ένα απόγευμα και να γράψουμε τραγούδια. Όλα θα πρέπει να γίνουν από απόσταση, μέσω e-mail και αρχείων. Θέλω να πιστεύω τελικά πως θα δουλέψουμε και σε ένα νέο album».

Διαβάστε ακόμα: «Steven Wilson: Δεν ήμουν ποτέ fan του Eddie Van Halen»

Τρία χρόνια πριν ο Mikael Åkerfeldt είχε δηλώσει επίσης θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Wilson, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μπορεί να κυκλοφορήσουμε ένα δεύτερο album με τους Storm Corrosion. Είναι από αυτά τα πράγματα που δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Με τον Steven έχουμε πει πολλά για μουσική και έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που φτιάξαμε τους Storm Corrosion. Για να μπορούμε να γράφουμε μαζί μουσική».

Για το πως βλέπει γενικότερα το project και για το αν αποτελεί για αυτόν διέξοδο: «Όχι δεν το βλέπω έτσι. Ο Steven είναι φίλος και τον επισκέπτομαι συχνά. Για μας είναι απλά ακόμα μια έκφραση και η θέληση να δουλεύουμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δε μπορούμε να κάνουμε στις μπάντες μας και το κάνουμε με τους Storm Corrosion. Απλώς περνάμε καλά».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top