ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Στην Αγγλία ετοιμάζονται για συναυλίες σε κλειστούς χώρους μέσα στον Αύγουστο

Επιστροφή στην κανονικότητα ή ακόμα μια βλακεία του Boris Johnson; Με ανακοίνωση του, ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson ανακοίνωσε πως από την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε κλειστούς χώρους. Μικρότερο κοινό και αυστηρές αποστάσεις τα πρώτα μέτρα. «Από την 1η Αυγούστου επιτρέπουμε πιλοτικά σε…

Επιστροφή στην κανονικότητα ή ακόμα μια βλακεία του Boris Johnson;

Με ανακοίνωση του, ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson ανακοίνωσε πως από την πρώτη μέρα του Αυγούστου θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε κλειστούς χώρους. Μικρότερο κοινό και αυστηρές αποστάσεις τα πρώτα μέτρα.

«Από την 1η Αυγούστου επιτρέπουμε πιλοτικά σε κλειστούς χώρους τις συναυλίες. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς τον φθινόπωρο» τόνισε ο Johnson αρχικά.

Και συνέχισε: «Από τον Οκτώβριο αισιοδοξούμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στα στάδια και τις συναυλιακές αρένες. Φυσικά, όλο αυτό θα συμβεί με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και συστάσεις από τους ειδικούς».

Ο Υπουργός Πολιτισμού Oliver Dowden σε δική του ανακοίνωση τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρόοδο που σημειώνουμε και για την απόφαση μας να ανοίξουμε τις πόρτες των συναυλιακών χώρων, έστω και με κάποιους περιορισμούς».

Ο Dowden τόνισε την υποχρέωση του κοινού να κρατά τις αποστάσεις κατά την διάρκεια των μουσικών παραστάσεων που θα παρακολουθεί.

Άνθρωποι του πολιτισμού της Βρετανίας χαρακτήρισαν το μέτρο ως «ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση», τονίζοντας ωστόσο πως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους.

Στην μέση βρίσκονται οι fans οι οποίοι βρίσκονται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να παρακολουθήσουν συναυλίες και παραστάσεις τόσο άμεσα, ειδικά στην Μεγάλη Βρετανία όπου ο COVID-19 καλπάζει.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top