ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Tom Morello

Ακούστε το «You Belong To Me». Ο Tom Morello έδωσε στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι «You Belong To Me», το οποίο είχε ηχογραφηθεί για τις ανάγκες του project του, The Nightwatchman. «Είναι πολύ ξεκάθαρο το τι θέλω να πω με αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο κιθαρίστας. Το «You Belong To…

Ακούστε το «You Belong To Me».

Ο Tom Morello έδωσε στην δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο τραγούδι «You Belong To Me», το οποίο είχε ηχογραφηθεί για τις ανάγκες του project του, The Nightwatchman. «Είναι πολύ ξεκάθαρο το τι θέλω να πω με αυτό το κομμάτι» δήλωσε ο κιθαρίστας.

Το «You Belong To Me» αναφέρεται στον Nat Turner, ο οποίος το 1831 στην Virginia είχε ηγηθεί μιας επανάστασης σκλάβων. Με ξεκάθαρο μήνυμα, ο Morello είπε για το «You Belong To Me»: «Το σήμερα είναι συνδεδεμένο με το παρελθόν μας. Τότε είχαμε τα μαστίγια, σήμερα την αστυνομική βία».

Ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine δήλωσε για το κίνημα Black Lives Matter: «Μεγάλωσα σε μια μικρή «λευκή» συντηρητική πόλη, στο Libertyville του Illinois. Συχνά δεχόμασταν παρενοχλήσεις. Φέτος, στην ίδια πόλη, περίπου 1,000 άτομα διαδήλωσαν υπέρ του κινήματος».

Latest from TOP STORIES

Go to Top