ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Στο Hall Of Fame του WWE ο Ozzy Osbourne

Αρκετές οι εμφανίσεις του Ozzy στο show. Ο Ozzy Osbourne μπήκε στο Hall Of Fame του WWE, λαμβάνοντας την διάκρισή του διαδικτυακά το βράδυ της 6ης Απριλίου. Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath έχει εμφανιστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν στο show, ενώ στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω τον…

Αρκετές οι εμφανίσεις του Ozzy στο show.

Ο Ozzy Osbourne μπήκε στο Hall Of Fame του WWE, λαμβάνοντας την διάκρισή του διαδικτυακά το βράδυ της 6ης Απριλίου.

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath έχει εμφανιστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν στο show, ενώ στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω τον ακούμε να ευχαριστεί τους ανθρώπους του WWE αλλά και τους fans, για τους οποίους, όπως είπε, γίνονται όλα:

Εκτός από τον βετεράνο τραγουδιστή, στο Hall Of Fame του 2021 εντάχθηκε και ο William Shatner.

Ο frontman των Black Sabbath είχε εμφανιστεί στο Raw του 2009, ενώ δυο χρόνια πριν είχε τραγουδήσει το «I Don’t Wanna Stop» στο Smackdown. Πιο παλιά, το 1986, είχε συνεργαστεί στο WrestleMania 2 με τον Captain Lou Albano.

Ο Ozzy βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης ενός ακόμα δίσκου, μετά το πολύ επιτυχημένο «Ordinary Man», με τον παραγωγό και συνεργάτη του Andrew Watt να μας ενημερώνει στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς πως η διαδικασία έχει προχωρήσει αρκετά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο άτιτλο μέχρι στιγμής album θα συμμετέχουν και κάποιοι εκλεκτοί καλεσμένοι και φίλοι του τραγουδιστή, όπως άλλωστε έγινε και με τον προκάτοχό του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top