ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο σφυρί βγήκε drum machine των Daft Punk

Σε online δημοπρασία βγήκε ένα από τα drum machines που χρησιμοποίησαν οι Daft Punk στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα Roland TR-909, το οποίο είχε στην κατοχή του ο Thomas Bangalter, και το οποίο περιλαμβάνει ακόμα τις ρυθμίσεις που είχε περασμένες το συγκρότημα κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του «Homework». Το…

Σε online δημοπρασία βγήκε ένα από τα drum machines που χρησιμοποίησαν οι Daft Punk στο παρελθόν.

Πρόκειται για ένα Roland TR-909, το οποίο είχε στην κατοχή του ο Thomas Bangalter, και το οποίο περιλαμβάνει ακόμα τις ρυθμίσεις που είχε περασμένες το συγκρότημα κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του «Homework».

Το drum machine πωλείται από τη σελίδα Vintage & Analogue Occasion, η οποία χαρακτηρίζει το Roland TR-909 ως «συλλεκτικό αντικείμενο που θα πωληθεί σε όποιον δώσει την υψηλότερη τιμή».

Σε ότι έχει να κάνει με τους Daft Punk, η φημολογία που θέλει το ντουέτο να βγαίνει σε περιοδεία μέσα στο 2017 δε λέει να κοπάσει. Οι fans απογοητεύτηκαν καθώς η υποτιθέμενη σελίδα «Alive 2017» με πληροφορίες που ήθελαν το Γαλλικό ηλεκτρονικό group να βγαίνει στον δρόμο, αποδείχθηκε ψεύτικη.

Ωστόσο, ελπίδες γεννάει το γεγονός πως οι Daft Punk κυκλοφόρησαν το 1997 και το 2007 τα albums «Alive 1997» και «Alive 2007», κάτι που σημαίνει πως ακριβώς 10 χρόνια μετά, μια περιοδεία είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Προς το παρόν η μπάντα τηρεί σιγή ιχθύος.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top