ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Στον αέρα το trailer για το ντοκιμαντέρ του Chuck Berry

Έρχεται το The Original King Of Rock ‘N’ Roll. Το επίσημο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Chuck Berry πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD/Blu-ray καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 27 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer. Το film έχει τίτλο Chuck Berry: The Original King Of Rock…

Έρχεται το The Original King Of Rock ‘N’ Roll.

Το επίσημο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Chuck Berry πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD/Blu-ray καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 27 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer.

Το film έχει τίτλο Chuck Berry: The Original King Of Rock ‘N’ Roll και παρουσιάστηκε περιορισμένα το καλοκαίρι σε φεστιβάλ αλλά και κάποια drive-in events, εξαιτίας της πανδημίας.

Την σκηνοθεσία του έχει κάνει ο John Brewer, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει σε films για τον BB King και τον Jimi Hendrix, καθώς και στο Guns N Roses: The Most Dangerous Band In The World.

Στο trailer βλέπουμε μεταξύ άλλων τους Gene Simmons, Alice Cooper, Keith Richards, Steve Van Zandt και Gary Clarke Jr., καθώς και μέλη της οικογένειας του θρύλου του rock n roll.

Δείτε το εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα και η χήρα του Chuck Berry, Themetta Suggs, με τον Brewer να τονίζει: «Ο Chuck δεν την άφηνε να εκτεθεί στην δημοσιότητα. Είναι η πρώτη φορά που παραχωρεί συνέντευξη. Έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες να μας πει».

Το Chuck Berry: The Original King Of Rock N Roll θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις on-demand πλατφόρμες διαδικτυακά.

Το poster του ντοκιμαντέρ
Το poster του ντοκιμαντέρ

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top