ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Swallow The Sun – When The Shadow Is Forced Into The Light

Οι Φινλανδοί metallers δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο εύστοχο τίτλο για να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια. Το ότι οι Swallow The Sun είναι ακόμα ενεργοί είναι μια πρώτη νίκη και αυτό θα πρέπει να τους πιστωθεί. Αυτά τα συναισθήματα αποτυπώνονται στο «When The Shadow…

Οι Φινλανδοί metallers δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο εύστοχο τίτλο για να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια. Το ότι οι Swallow The Sun είναι ακόμα ενεργοί είναι μια πρώτη νίκη και αυτό θα πρέπει να τους πιστωθεί. Αυτά τα συναισθήματα αποτυπώνονται στο «When The Shadow Is Forced Into The Light», με την μπάντα να επιδιώκει την δική της κάθαρση αλλά και ανάταση. Οι συναισθηματικές συνθέσεις και οι εμπνευσμένες μελωδίες βρίσκονται σε αφθονία και εδώ, με το συγκρότημα να έχει περισσότερα καθαρά και μελωδικά φωνητικά, κάτι που προσωπικά απόλαυσα ιδιαίτερα. Τραγούδια όπως το «Firelights» και «Stone Wings» ρίχνουν επιτέλους φως και δείχνουν τον δρόμο που ενδεχομένως θα ακολουθήσει στο μέλλον η μπάντα. Εξαιρετικό album για οπαδούς και όχι μόνο.

Συγκρότημα: Swallow The Sun
Album: When The Shadow Is Forced Into The Light
Label: Century Media
Ημ. Κυκλοφορίας: 25/01/2019

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top