ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η «συγγνώμη» του Ryan Adams για τις κατηγορίες περί βίας

«Αναλαμβάνω τις ευθύνες για τον πόνο που προκάλεσα». Σε επιστολή του στην Daily Mail ο Ryan Adams απολογείται για την συμπεριφορά του και ζητά συγγνώμη «για τον πόνο που προκάλεσε με την συμπεριφορά του». Τον Φεβρουάριο του 2019 εφτά γυναίκες, ανάμεσά τους η πρώην σύζυγός του τραγουδιστή, Mandy Moore, αλλά…

«Αναλαμβάνω τις ευθύνες για τον πόνο που προκάλεσα».

Σε επιστολή του στην Daily Mail ο Ryan Adams απολογείται για την συμπεριφορά του και ζητά συγγνώμη «για τον πόνο που προκάλεσε με την συμπεριφορά του».

Τον Φεβρουάριο του 2019 εφτά γυναίκες, ανάμεσά τους η πρώην σύζυγός του τραγουδιστή, Mandy Moore, αλλά και η ανερχόμενη μουσικός Phoebe Bridges προχώρησαν σε καταγγελίες, κατηγορώντας τον Adams για βίαιη συμπεριφορά και παρενόχληση. Στις καταγγελίες έγινε ιδιαίτερη αναφορά για ψυχική βία και εκβιασμούς, προκειμένου ο Adams να βοηθήσει τις γυναίκες να ανέβουν επαγγελματικά.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν ο Ryan Adams να βάλει στο συρτάρι την κυκλοφορία του -τότε νέου- album του «Big Colours», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να βγει στην αγορά στις 19 Απριλίου 2019.

Τώρα, στο γράμμα που έστειλε στην εφημερίδα Daily Mail, ο Αμερικανός τραγουδιστής απολογείται για τον τρόπο που «κακομεταχειρίστηκε ανθρώπους και συνεργάτες», λέγοντας πως παρακολουθείται από ειδικούς προκειμένου να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι πολύ. Είναι τόσο απλό. Η περίοδος της απομόνωσης με έκανε να σκεφτώ ότι χρειάζομαι μερικές πολύ δραστικές αλλαγές στην ζωή μου. Παλιότερα έλεγα «συγγνώμη» απλώς για να ξεφύγω από την δύσκολη θέση, γνωρίζοντας ότι αυτή δεν θα γινόταν δεκτή από τους ανθρώπους που πλήγωσα» αναφέρει ο Adams.

Και συνεχίζει: «Τα πράγματα άλλαξαν. Πλέον έχω αντιληφθεί τα λάθη και το κακό που προκάλεσα. Είναι κάτι που με θλίβει βαθύτατα. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να πείσω αυτούς που έβλαψα, όμως αυτό είναι ένα βάρος που θα κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή».

Στην συνέχεια ο Adams αναφέρεται στον εαυτό του και στις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο μέλλον: «Υποσχέθηκα, αντιλαμβανόμενος τις πράξεις μου, να δουλέψω πολύ και να ζητήσω βοήθεια. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος φίλος, πιο άξιος συνεργάτης και τελικά, ένας πιο καλός άνθρωπος. Στην προσπάθεια μου αυτή, αποφάσισα να ξεφύγω από τις καταχρήσεις, ζητώντας πλέον βοήθεια από επαγγελματίες. Το να μείνω μακριά από το αλκοόλ είναι σημαντική προτεραιότητα στην ζωή μου. Μαθαίνω μέρα με την μέρα».

Το γράμμα ολοκληρώνεται με τον Adams να λέει: «Δεν θέλω να δικαιολογήσει κανείς τις πράξεις μου, λόγω των προσωπικών μου προβλημάτων. Ελπίζω όσους έβλαψα στο παρελθόν να είναι πλέον καλά και να με συγχωρήσουν».

Τις τελευταίες ημέρες ο Ryan Adams προχώρησε στην ανακατασκευή της προσωπικής του ιστοσελίδας ενώ δήλωσε πως χρησιμοποίησε το διάστημα της καραντίνας για να συνθέσει μουσική, λέγοντας πως έχει έτοιμη… μισή ντουζίνα από νέα albums.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top