ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο ο Jon Schaffer!

Στα χέρια της αστυνομίας ο ηγέτης των Iced Earth. Σύμφωνα με πληροφορίες του Wish TV, ο Jon Schaffer των Iced Earth βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στα χέρια της αστυνομίας, κρατούμενος μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο. Ο ηγέτης και βασικός συνθέτης των Αμερικανών metallers ήταν ένα από τα πρόσωπα που…

Στα χέρια της αστυνομίας ο ηγέτης των Iced Earth.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Wish TV, ο Jon Schaffer των Iced Earth βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στα χέρια της αστυνομίας, κρατούμενος μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Ο ηγέτης και βασικός συνθέτης των Αμερικανών metallers ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η αστυνομία το τελευταίο διάστημα, με την φωτογραφία του μάλιστα να δίνεται στην δημοσιότητα. Τελικά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες Wish TV, ο μουσικός αποφάσισε να παραδοθεί και πλέον βρίσκεται κρατούμενος σύμφωνα με τα όσα έχει πει το FBI.

Διαβάστε ακόμα: Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Jon Schaffer

Ο Schaffer είναι ανάμεσα στα τουλάχιστον 170 άτομα, των οποίων η συμμετοχή στα γεγονότα και την βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο εξετάζεται.

Μια από τις κατηγορίες η οποία βαραίνει τον Schaffer είναι η παράνομη είσοδος σε κυβερνητικό κτίριο, με την ποινή να φτάνει το 1 έτος φυλάκισης. Εάν μάλιστα αποδειχθεί ότι ο κιθαρίστας έφερε μαζί του όπλο, η ποινή μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 έτη!

Ο Schaffer μιλώντας σε κάμερα κατά την διάρκεια της πορείας των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ προς το Καπιτώλιο, το πρωί της 6 Ιανουαρίου 2020 έκανε λόγο για «κυβέρνηση εγκληματιών που προσπαθούν να καταπατήσουν τα δικαιώματα των Αμερικανών» προσθέτοντας ότι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Καπιτώλιο «είναι έτοιμος για όλα».

Μερικούς μήνες πριν είχε δηλώσει πως ο κορωνοϊός ουσιαστικά και πως πρόκειται για «ένα μέσο εξαπάτησης και χειραγώγησης των λαών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μήνυμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα υπόλοιπα μέλη των Iced Earth καταδίκασαν την πράξη του Schaffer, τονίζοντας πως είναι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top