ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

System Of A Down: 1 δισ. views στο YouTube το «Chop Suey!»

Μεγάλο ρεκόρ για το «Chop Suey» και το group. Η μουσική επιστροφή των System Of A Down με τα δύο νέα τραγούδια «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz» έδωσε ώθηση στο group, με το «Chop Suey!» να σπάει το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube! Τα μέλη του συγκροτήματος…

Μεγάλο ρεκόρ για το «Chop Suey» και το group.

Η μουσική επιστροφή των System Of A Down με τα δύο νέα τραγούδια «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz» έδωσε ώθηση στο group, με το «Chop Suey!» να σπάει το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube!

Τα μέλη του συγκροτήματος μπορεί να συνεχίζουν να απασχολούν τα μέσα με τις δηλώσεις τους, αλλά η μουσική είναι αυτή που φαίνεται να συγκινεί περισσότερο τους fans.

Το «Chop Suey!» μπαίνει σε ένα club rock/metal τραγουδιών που έχουν καταφέρει να περάσουν το φράγμα του του 1 δισ. views, κάτι που θα πρέπει να βάλει τα μέλη των SOAD σε σκέψεις για το μέλλον του συγκροτήματος.

Ας το θυμηθούμε:

Στην κορυφή των views σε ότι έχει να κάνει με την rock και metal μουσική βρίσκεται το «Numb» των Linkin Park ενώ λίγο πίσω ακολουθούν τα «November Rain» των Guns N Roses, «Bohemian Rhapsody» των Queen» και «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana, με την πεντάδα να κλείνει με το «Sweet Child O’ Mine» των Guns N Roses.

Ακόμα ένα κομμάτι των Linkin Park, το «In The End» είναι στην έκτη θέση με το hit single των Arctic Monkeys «Do I Wanna Know?» να ακολουθεί. Στο No.8 βρίσκουμε το «Zombie» των Cranberries με την δεκάδα να ολοκληρώνεται με τα «It’s My Life» των Bon Jovi και «Nothing Else Matters» των Metallica. Τα δύο τελευταία πάντως έχουν λιγότερες από 1 δισεκατομμύριο θεάσεις στην πλατφόρμα.

Το εάν οι System Of A Down θα αφήσουν πίσω τις προσωπικές τους διαφορές και θα μπουν και πάλι στο studio είναι κάτι που μένει να δούμε.

Latest from IN FOCUS

Go to Top