ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Τα Bandcamp Fridays θα συνεχιστούν για όλο το 2020

Οικονομική ανάσα για ανεξάρτητους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα Bandcamp θα μηδενίζει τις προμήθειες της μια Παρασκευή κάθε μήνα για όλο το 2020. Δείτε τις ημερομηνίες που μπορείτε να στηρίξετε περισσότερο τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Μεγάλη οικονομική ανάσα πρόκειται να δώσει η καμπάνια Bandcamp Fridays σε…

Οικονομική ανάσα για ανεξάρτητους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα Bandcamp θα μηδενίζει τις προμήθειες της μια Παρασκευή κάθε μήνα για όλο το 2020. Δείτε τις ημερομηνίες που μπορείτε να στηρίξετε περισσότερο τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

Μεγάλη οικονομική ανάσα πρόκειται να δώσει η καμπάνια Bandcamp Fridays σε μουσικούς και μπάντες, με την πλατφόρμα να αποφασίζει την συνέχεια της για όλη την χρονιά. Η καμπάνια ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, εν μέσω καραντίνας, με σκοπό να ενισχύσει τους καλλιτέχνες που είδαν τα εισοδήματα τους να μηδενίζονται μετά από τις ακυρώσεις όλων των ζωντανών εμφανίσεων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της πλατφόρμας, τα groups και οι μουσικοί έχουν καρπωθεί περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια στα προηγούμενα Bandcamp Fridays, με την πλατφόρμα να μην παίρνει καμία προμήθεια από τις αγορές προϊόντων (CDs, βινύλια, t-shirts και λοιπό merchandise).

«Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στα Bandcamp Fridays, αλλά πολύ περισσότερο τους fans που ξοδεύουν τα χρήματά τους για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες» δήλωσε ο CEO της μουσικής πλατφόρμας Ethan Diamond.

Και πρόσθεσε: «Η πανδημία δεν έχει τελειώσει και έτσι εμείς την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους καλλιτέχνες».

Οι ημερομηνίες στις οποίες το Bandcamp μηδενίζει τις προμήθειες του και δίνει όλα τα χρήματα στους ανεξάρτητους καλλιτέχνες είναι:
7 Αυγούστου 2020
4 Σεπτεμβρίου 2020
2 Οκτωβρίου 2020
6 Νοεμβρίου 2020
4 Δεκεμβρίου 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top