ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Τα Billboard charts θα μετράνε πλέον και τα video streams στο Facebook!

Η νέα εποχή στην μουσική βιομηχανία είναι εδώ. Τα Billboard Charts, συμπεριλαμβανομένων και των Billboard Hot 100, Billboard 200, Artist 100 και Billboard Global 200 charts, θα υπολογίζουν πλέον τα views επίσημα videos που «ανεβαίνουν» στο Facebook από τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα! Η ανακοίνωση έγινε σήμερα και θα ισχύει…

Η νέα εποχή στην μουσική βιομηχανία είναι εδώ.

Τα Billboard Charts, συμπεριλαμβανομένων και των Billboard Hot 100, Billboard 200, Artist 100 και Billboard Global 200 charts, θα υπολογίζουν πλέον τα views επίσημα videos που «ανεβαίνουν» στο Facebook από τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα!

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα και θα ισχύει από τις 27 Μαρτίου, προς το παρόν για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συγκεκριμένη κίνηση συζητιόταν εδώ και καιρό, καθώς η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησε να φιλοξενεί -πολλές φορές σε αποκλειστικότητα- επίσημα videos.

Η Tamara Hrivnak, από την πλευρά της πλατφόρμας έκανε λόγο για ένα «μεγάλο βήμα» τονίζοντας παράλληλα: «Δημιουργούμε ένα νέο κανάλι για μια online μουσική εμπειρία, την οποία μπορείς να μοιραστείς με φίλους. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να μπορείς να έρθεις σε επαφή με άλλους fans, να ανακαλύψεις νέα μουσική, να σχολιάσεις και να παρακολουθήσεις αποκλειστικές πρεμιέρες. Η νέα εποχή της μουσικής βιομηχανίας είναι εδώ».

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top