ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Τα δύο νέα τραγούδια των System Of A Down έφεραν $600,000 στο Armenia Fund

Το «ευχαριστώ» των System Of A Down στους οπαδούς. Την προηγούμενη εβδομάδα οι System Of A Down κυκλοφόρησαν τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz», τα πρώτα τραγούδια του group έπειτα από 15 χρόνια. Τα τραγούδια γράφτηκαν με αφορμή την πολεμική σύρραξη της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία…

Το «ευχαριστώ» των System Of A Down στους οπαδούς.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι System Of A Down κυκλοφόρησαν τα «Protect The Land» και «Genocidal Humanoidz», τα πρώτα τραγούδια του group έπειτα από 15 χρόνια.

Τα τραγούδια γράφτηκαν με αφορμή την πολεμική σύρραξη της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, η οποία τερματίστηκε πριν από λίγα 24ωρα.

Τα τραγούδια γράφτηκαν από τον κιθαρίστα Daron Malakian, ο οποίος ανέλαβε και την παραγωγή τους, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν στο Armenia Fund.

Στο νέο τους μήνυμα, οι System Of A Down ευχαριστούν τους οπαδούς τους για την στήριξη καθώς το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής ξεπερνά τις $600,000.

Στο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το group μεταξύ άλλων αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την στήριξη σας και την πολύτιμη βοήθεια σας. Συγκεντρώσαμε περισσότερα από $600,000 για το ταμείο της Αρμενίας. Χάρη σε εσάς, θα βοηθήσουμε πολίτες που έχουν πληγεί από τις βιαιότητες των στρατευμάτων της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν».

Δείτε το video με τα όσα λένε οι System Of A Down:

Συμφωνία με τους ηγέτες του Αζερμπαϊτζάν και της Ρωσίας για τον τερματισμό του πολέμου με την Αρμενία, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός της τελευταίας, Νικόλ Πασινιάν. Ο πρωθυπουργός της χώρας ανέφερε σε ανάρτησή του ότι έχει υπογράψει δήλωση με τους προέδρους της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν για διακοπή του πολέμου από την 01:00.

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο Πασινιάν αναφέρει ότι «αυτό δεν είναι νίκη, αλλά δεν πρόκειται και για ήττα, όσο δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ως ηττημένο. Ποτέ δεν πρόκειται να σκεφτούμε τον εαυτό μας ως ηττημένο και αυτό πρέπει να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης της εθνικής μας ενότητας, μιας εποχής ανόρθωσης».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top