ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Τελικά θα ηχογραφήσει album με τους AC/DC ο Axl Rose;

Οι Guns N Roses βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την επανακυκλοφορία του κλασικού debut album τους «Appetite For Destruction», όμως ο Axl Rose θα πρέπει να σκεφτεί και το μέλλον του με τους AC/DC. Από τότε που ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες των βετεράνων rockers για τις ανάγκες προώθησης του τελευταίου…

Οι Guns N Roses βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την επανακυκλοφορία του κλασικού debut album τους «Appetite For Destruction», όμως ο Axl Rose θα πρέπει να σκεφτεί και το μέλλον του με τους AC/DC.

Από τότε που ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες των βετεράνων rockers για τις ανάγκες προώθησης του τελευταίου τους album «Rock Or Bust», οι fans των AC/DC αναρωτιούνται για το αν τελικά υπάρχει μέλλον στο group. Ο θάνατος του Malcolm Young, η φυγή των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams, άφησαν μόνο τον Angus Young να αποφασίσει για το εάν υπάρχει ακόμα βενζίνη στο supercar των Αυστραλών rockers.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στο Duke TV ο drummer της μπάντας Chris Slade, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα πω τίποτα. Τα χείλη μου είναι σφραγισμένα. Ακόμα και αν ήξερα, δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο».

Από την άλλη, ο τραγουδιστής των Rose Tattoo Angry Anderson είχε πει παλιότερα πως ο Axl τελικά θα ηχογραφήσει νέα κομμάτια με την μπάντα.

Οι AC/DC κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας έκαναν μια βουτιά στο παρελθόν, παρουσιάζοντας ζωντανά κομμάτια που είχαν να ακουστούν χρόνια ή που ακούγονται αρκετά πιο σπάνια. Μερικά από αυτά είναι τα «Riff Raff», «Touch Too Much», «If You Want Blood (You’ve Got It)» και «Given The Dog A Bone».

Ο Chris Slade έδειξε να συμφωνεί με αυτή την προσέγγιση τονίζοντας: «Όλα αυτά τα κομμάτια αποτελούν και για μένα πολύ αγαπημένες συνθέσεις. Ειδικά το «Riff Raff» είναι τραγούδι που έπαιζα και με την προσωπική μου μπάντα, τους Timeline. Νομίζω πως και οι fans θέλουν να τα ακούσουν και τα απολαμβάνουν».

Δύο από τους συντάκτες του rockyourlife.gr είχαν επιχειρηματολογήσει υπέρ και κατά της συνεργασίας των AC/DC με τον Axl Rose. Η δική σας άποψη;….

Latest from IN FOCUS

Go to Top