ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts» του 2017 όλο το brand των Drums, με το group πλέον να αποτελεί το προσωπικό του project. Στο προ διετίας δημιούργημα του είχαμε αναφερθεί στην στροφή που πήρε πλέον το group σε πιο pop/experimental δρόμους, με τις garage/surf…

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts» του 2017 όλο το brand των Drums, με το group πλέον να αποτελεί το προσωπικό του project. Στο προ διετίας δημιούργημα του είχαμε αναφερθεί στην στροφή που πήρε πλέον το group σε πιο pop/experimental δρόμους, με τις garage/surf καταβολές ουσιαστικά να σβήνονται. Το «Brutalism» ολοκληρώνει το πως θέλει ο Pierce να ακούγονται πλέον οι Drums. Περισσότερο πειραματικοί, γυαλισμένοι, indie και ασφαλώς pop. Με εννιά συνθέσεις συνολικής διάρκειας 35 λεπτών ο Pierce αφήνει πίσω του οριστικά τις ηλεκτρικές κιθάρες και την οργή των πρώτων δίσκων και ετοιμάζεται να εξερευνήσει νέα ηχητικά τοπία. Τις μελωδίες πάντως τις έχει και ο δίσκος ακούγεται με ευχαρίστηση.

Συγκρότημα: The Drums
Album: Brutalism
Label: ANTI-
Ημ. Κυκλοφορίας: 05/04/2019

 

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Μένει στην Αθήνα τα τελευταία 14 χρόνια. Αγαπάει τα ξωτικά όλων των φυλών, τον Batman, τον Tarantino, τους Pink Floyd και τον Nick Cave. Στο Game of Thrones είναι με τους Stark και σίγουρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του Nedd Stark στον πρώτο κύκλο. Θα ήθελε να μένει στην άκρη μιας λίμνης σε ένα πέτρινο σπίτι στη Σκωτία.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

Go to Top