ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Offspring ανακοίνωσαν το νέο τους album «Let The Bad Times Roll»

Πρώτος δίσκος των Offspring μετά από 9 χρόνια! Αφού μας προετοίμασαν σχετικά, οι Offspring επανήλθαν ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου, πρώτου μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Ακούστε το ομότιτλο single του «Let The Bad Times Roll». Στις 16 Απριλίου θα πάρουμε στα χέρια μας το ολοκαίνουριο album των…

Πρώτος δίσκος των Offspring μετά από 9 χρόνια!

Αφού μας προετοίμασαν σχετικά, οι Offspring επανήλθαν ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου, πρώτου μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Ακούστε το ομότιτλο single του «Let The Bad Times Roll».

Στις 16 Απριλίου θα πάρουμε στα χέρια μας το ολοκαίνουριο album των Offspring, το οποίο θα περιλαμβάνει 12 τραγούδια και θα διατεθεί σε βινύλιο, CD και ψηφιακά από την Concord Records.

Το συγκρότημα ηχογράφησε τον δίσκο σε διαφορετικά studios τα τελευταία χρόνια, με παραγωγό τον Bob Rock, ο οποίος θα συνεργαστεί με το group για τρίτη φορά μετά τα «Rise And Fall, Rage And Grace» (2008) και «Days Go By» (2012).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το lyric video του ομότιτλου δίσκου:

Ο frontman Dexter Holland είπε για το κομμάτι: «Γράφτηκε το 2019 και ηχογραφήθηκε το περασμένο έτος. Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε μια μοναδική ιστορική συγκυρία στην οποία οι ηγέτες αυτού του κόσμου δεν νοιάζονται για τίποτα, αντί να κάνουν τα πάντα».

Ο κιθαρίστας Kevin «Noodles» Wasserman πρόσθεσε: «Αν όλα πάνε κατά διαόλου, ας κάνουμε το καλύτερο και εκεί… Let The Bad Times Roll!».

Οι fans της μπάντας έχουν την δυνατότητα να προ-παραγγείλουν το νέο album εδώ.

Το tracklist του «Let The Bad Times Roll»:
01. This Is Not Utopia
02. Let The Bad Times Roll
03. Behind Your Walls
04. Army Of One
05. Breaking These Bones
06. Coming For You
07. We Never Have Sex Anymore
08. In The Hall Of The Mountain King
09. The Opioid Diaries
10. Hassan Chop
11. Gone Away
12. Lullaby

 

THE OFFSPRING - LET THE BAD TIMES ROLL
THE OFFSPRING – LET THE BAD TIMES ROLL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top