ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Θετική στον κορωνοϊό η Sharon Osbourne

Αρνητικό το τεστ του Ozzy Osbourne. Θετική στον κορωνοϊό είναι η Sharon Osbourne, όπως αποκάλυψε η ίδια στην αρχή της εβδομάδας. Καλά στην υγεία του ο Ozzy το οποίου το τεστ βρέθηκε αρνητικό. Η Sharon Osbourne αναγκάστηκε να περάσει ένα μικρό διάστημα νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο, ενώ αυτή την στιγμή, ακολουθώντας…

Αρνητικό το τεστ του Ozzy Osbourne.

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Sharon Osbourne, όπως αποκάλυψε η ίδια στην αρχή της εβδομάδας. Καλά στην υγεία του ο Ozzy το οποίου το τεστ βρέθηκε αρνητικό.

Η Sharon Osbourne αναγκάστηκε να περάσει ένα μικρό διάστημα νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο, ενώ αυτή την στιγμή, ακολουθώντας πιστά τα ιατρικά πρωτόκολλα, έχει απομονωθεί από τον βετεράνο τραγουδιστή.

Η σύζυγος και manager του madman ενθάρρυνε τους fans με μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσέχουν πολύ και να πάρουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να παραμείνουν υγιείς στην πανδημία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ozzy Osbourne -πέρα από την ηλικία του- αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία τον τοποθετούν στην ομάδα πολύ αυξημένου κινδύνου για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμα: Ενοικιάζεται με την ημέρα το παιδικό δωμάτιο του Ozzy.

Ο Ozzy όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει σύντομα να δουλεύει πάνω στο νέο του studio album, το οποίο θα διαδεχθεί το εξαιρετικό «Ordinary Man». Ο τελευταίος δίσκος τους πρώην τραγουδιστή των Black Sabbath βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020.

Πρόθεση του Ozzy είναι να ξαναβγεί στον δρόμο το 2022 για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του No More Tours II. Η Sharon πρόσφατα άλλωστε δήλωσε ότι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην μουσική βιομηχανία, δυσκολεύει ο καταρτισμός των περιοδειών για το μέλλον, εξαιτίας της έλλειψης ημερομηνιών.

Φυσικά, στο πλάνο της οικογένειας υπάρχει και η υλοποίηση της βιογραφικής ταινίας του τραγουδιστή, η οποία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους fans.

Latest from IN FOCUS

Go to Top