ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Three Tremors – The Three Tremors

Ας το ξεκαθαρίσουμε… η κριτική αυτού του project δεν αφορά τις τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του Αμερικάνικου heavy metal που εδώ συνεργάζονται ως The Three Tremors. Οι Tim «Ripper» Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie J. Malmsteen, Winter’s Bane), Harry «Tyrrant» Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satans Host) και Sean Peck…

Ας το ξεκαθαρίσουμε… η κριτική αυτού του project δεν αφορά τις τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του Αμερικάνικου heavy metal που εδώ συνεργάζονται ως The Three Tremors. Οι Tim «Ripper» Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie J. Malmsteen, Winter’s Bane), Harry «Tyrrant» Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satans Host) και Sean Peck (Cage, Senner/Shermann, Death Dealer, Warrior) έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους και απλώς εδώ ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γαργαλήσουν τον ουρανίσκο των old-school metallers. Δυστυχώς όμως το πείραμα αποτυγχάνει. Στο «The Three Tremors» οι ερμηνευτικές υπερβολές χτυπάν κόκκινο, στοιχείο που καταδικάζει την ακρόαση. Δεν ήταν λίγες φορές που κατά την διάρκεια του δίσκου κουράστηκα να ακούω τους τρεις τραγουδιστές να φωνάζουν και να τσιρίζουν, χαντακώνοντας ακόμα περισσότερο τις έτσι και αλλιώς μετριότατες συνθέσεις. Προσωπικά, θα έβρισκα περισσότερο ενδιαφέρον αν ο δίσκος είχε μόνο διασκευές και με εντελώς άλλη ερμηνευτική προσέγγιση. Υπερβολικό και χωρίς έμπνευση, το «The Three Tremors» είναι σίγουρο πως θα ξεχαστεί ακόμα και από τους ίδιους τους δημιουργούς του.

Συγκρότημα: The Three Tremors
Album: The Three Tremors
Label: Self Released
Ημ. Κυκλοφορίας: 20/09/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top