ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την άνοιξη ο δεύτερος δίσκος των Times Of Grace

Το side project των Killswitch Engage επιστρέφει στην δισκογραφία. Οι Times Of Grace, το side project από τους Jesse Leach (φωνή) και Adam Dutkiewicz (κιθάρα) των Killswitch Engage, ανακοίνωσαν πως ο δεύτερος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Δείτε το teaser video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο…

Το side project των Killswitch Engage επιστρέφει στην δισκογραφία.

Οι Times Of Grace, το side project από τους Jesse Leach (φωνή) και Adam Dutkiewicz (κιθάρα) των Killswitch Engage, ανακοίνωσαν πως ο δεύτερος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη. Δείτε το teaser video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δίσκος που θα διαδεχθεί το εκπληκτικό προ-δεκαετίας «The Hymn Of A Broken Man» είναι έτοιμος εδώ και αρκετούς μήνες, όπως μας είχε ήδη ενημερώσει ο Leach το περασμένο καλοκαίρι, όμως η Covid-19 πήγε πίσω τα πλάνα του album.

Δείτε το video που ανέβασε το συγκρότημα στα social media με την αναγγελία του πολυαναμενόμενου δίσκου:

Ο Adam Dutkiewicz δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξή του ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, λέγοντας μάλιστα πως πρόκειται «για το πιο σκοτεινό album που έχει συνθέσει».

Ο Jesse Leach κάνει λόγο για ένα δίσκο αρκετά ανώτερο του προκατόχου του, ενώ προσπαθώντας να δώσει το ύφος του τόνισε: «Είναι πιο ατμοσφαιρικό album. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω post ή ατμοσφαιρικό metal, αλλά βγάζει αυτό το συναίσθημα. Υπάρχουν αρκετά stoner και indie στοιχεία και φυσικά περισσότερο rock n roll, χωρίς όμως να χάνεται η metal αισθητική που είχαμε στο ντεμπούτο μας».

Πρόθεση και των δύο ήταν το album να μην «ακουμπάει» το ύφος των Killswitch Engage, αλλά να δημιουργηθεί κάτι νέο και αυθεντικό που θα εξερευνά διαφορετικούς μουσικούς δρόμους.

Το «The Hymn Of A Broken Man» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011 μέσω της Roadrunner Records και την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πούλησε 10,000 κόπιες στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας μέχρι την θέση No.44 του Billboard chart.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο album αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top