Το TINA αποκαλύπτει τον πλούσιο κόσμο της Tina Turner.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το trailer του TINA, του νέου ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο της σπουδαίας ερμηνεύτριας Tina Turner. Στις 27 του ερχόμενου μήνα η επίσημη πρώτη του film.

Το film υπόσχεται «την απόλυτη εμπειρία για τους fans της Αμερικανίδας superstar», με την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ να έχουν αναλάβει οι βραβευμένοι με Oscar T.J. Martin και Dan Lindsay.

Η επίσημη σύνοψη του film αναφέρει: «Από την αρχή της καριέρας της ως βασίλισσα της R&B μέχρι και τις απόλυτα επιτυχημένες περιοδείες της και την κυριαρχία της στα μουσικά charts στα 80s, η Tina Turner μας αποκαλύπτει τον προσωπικό της κόσμο, με τρόπο που δεν έχει κάνει στο παρελθόν».

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του film, η σπουδαία τραγουδίστρια μοιράζεται στο TINA μερικές από τις πιο προσωπικές της στιγμές, με αρκετές ιστορίες να αποκαλύπτονται για πρώτη φορά, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της για την μουσική βιομηχανία, ενώ φυσικά θα γίνεται εκτενής αναφορά στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της.

Πάρτε μια γεύση από το ντοκιμαντέρ:

Το film θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου την επόμενη εβδομάδα, ενώ στις 27 του επόμενου μήνα θα βρίσκεται και στο HBO. Μια μέρα μετά θα το βρούμε και στο Sky Documentaries καθώς και στις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες.

Θυμίζουμε ότι η Tina Turner (ως solo καλλιτέχνιδα) είναι υποψήφια για να ενταχθεί στο Rock And Roll Hall Of Fame 2021 με το κοινό μάλιστα μέχρι στιγμής να την στηρίζει με την ψήφο του. Φυσικά είχε προηγηθεί η ένταξη της το 1991 ως Tina & Ike.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.