ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το «Amy» υποψήφιο για Oscar καλύτερου ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse «Amy» είναι υποψήφιο για ένα απο τα φετινά βραβεία Oscar στην κατηγορία «Best Documentary». Το film του Asif Kapadia παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας της αδικοχαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και τώρα ήρθε η ώρα της επιτροπής να…

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse «Amy» είναι υποψήφιο για ένα απο τα φετινά βραβεία Oscar στην κατηγορία «Best Documentary».

Το film του Asif Kapadia παρά τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειας της αδικοχαμένης Βρετανίδας τραγουδίστριας έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και τώρα ήρθε η ώρα της επιτροπής να το προτείνει για το κινηματογραφικό βραβείο.

Εκτός απο το film για τη ζωή της Amy Winehouse, υποψήφια για Oscar θα είναι ακόμα δύο μουσικά ντοκιμαντέρ, το «What Happened, Miss Simone?» για τη ζωή της Nina Simone, καθώς και το «Heart Of A Dog» που ασχολείται με τη ζωή της Laurie Anderson.

Μίνι έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση της επιτροπής να μη συμπεριλάβει στη λίστα το ντοκιμαντέρ για τον Kurt Cobain, «Montage Of Heck».

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top