ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tobias Forge (Ghost) και Hellacopters διασκευάζουν Rolling Stones

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Papa Emeritus IV. Ο Tobias Forge των Ghost μαζί με τους Hellacopters διασκεύασαν σε τηλεοπτική εκπομπή το κλασικό τραγούδι των Rolling Stones, «Sympathy For The Devil». Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Papa Emeritus IV. Οι Hellacopters και ο Forge παρουσίασαν το κομμάτι για…

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Papa Emeritus IV.

Ο Tobias Forge των Ghost μαζί με τους Hellacopters διασκεύασαν σε τηλεοπτική εκπομπή το κλασικό τραγούδι των Rolling Stones, «Sympathy For The Devil». Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Papa Emeritus IV.

Οι Hellacopters και ο Forge παρουσίασαν το κομμάτι για τις ανάγκες της εκπομπής På Spåret, για λογαριασμό του εθνικού τηλεοπτικού δικτύου SVT.

Δείτε το:

Θυμίζουμε πως ο Forge πρόσφατα δήλωσε ότι σύντομα θα μπει ξανά στο studio για την ηχογράφηση του νέου δίσκου των Ghost. Ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου «Prequelle» αναμένεται στο τέλος του 2021.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top