ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Tobias Forge: «Τον χειμώνα ο νέος δίσκος των Ghost»

Ο ηγέτης των Σουηδών αποκαλύπτει το πλάνο του συγκροτήματος. Οι Ghost αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album τον χειμώνα που μας έρχεται, πιθανότατα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Ο Tobias Forge αποκαλύπτει τα πλάνα του για τον διάδοχο του «Prequelle». Ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν πρόκειται να επηρεάσει το…

Ο ηγέτης των Σουηδών αποκαλύπτει το πλάνο του συγκροτήματος.

Οι Ghost αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album τον χειμώνα που μας έρχεται, πιθανότατα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Ο Tobias Forge αποκαλύπτει τα πλάνα του για τον διάδοχο του «Prequelle».

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν πρόκειται να επηρεάσει το πλάνο του Tobias Forge σχετικά με την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Ghost. Όπως δήλωσε ο εγκέφαλος του Σουηδικού σχήματος «Πιστεύω πως το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν αρκετοί δίσκοι επηρεασμένοι από την εποχή που ζούμε και την καραντίνα. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο».

Ο Forge αναφέρθηκε και στο «Prequelle» λέγοντας πως «έχω ήδη κάνει έναν δίσκο που σχετίζεται με την μέρα της κρίσης, αν και ο δίσκος ήταν επιστημονικής φαντασίας και δεν σχετιζόταν με κάποιου είδους πανδημία».

Το «Prequelle» βρέθηκε όπως ήταν φυσικό στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2018.

Ο Forge τοποθετήθηκε και για την νέα τάση που θέλει αρκετούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα να δίνουν συναυλίες online: «Δεν θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό που περιμένει ο κόσμος από τους Ghost. Ο κόσμος που έρχεται να μας δει περιμένει από εμάς ένα show. Δεν εμφανιζόμαστε απλά και τέλος».

Στα τέλη του 2019 ο Forge μιλώντας για το επόμενο δισκογραφικό βήμα των Ghost είχε κάνει λόγο για έναν δίσκο που θα είναι πιο βαρύς σε σχέση με τον προκάτοχό του: «Από την στιγμή που το «Prequelle» δεν είναι ένας hard rock/heavy metal δίσκος, η φυσική αντίδραση θα ήταν να συνθέσω έναν όχι και τόσο soft, αν και δεν μου αρέσει ο όρος, δίσκο. Το επόμενο album θα είναι διαφορετικό, όπως άλλωστε και το «Prequelle» ήταν διαφορετικό σε σχέση με το «Meliora». Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει περισσότερα riffs σε σχέση με τον προκάτοχό του».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top