ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Tom Morello παραγωγός στο film του Netflix, Metal Lords

Ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια της ταινίας. Ο Tom Morello των Rage Against The Machine θα εκτελέσει χρέη μουσικού παραγωγού στο επερχόμενο film του Netflix, Metal Lords. Πρόκειται για μια κωμωδία του D.B. Weiss, με τον David Benioff να είναι παραγωγός και τον Peter…

Ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια της ταινίας.

Ο Tom Morello των Rage Against The Machine θα εκτελέσει χρέη μουσικού παραγωγού στο επερχόμενο film του Netflix, Metal Lords.

Πρόκειται για μια κωμωδία του D.B. Weiss, με τον David Benioff να είναι παραγωγός και τον Peter Sollett (Nick And Norah’s Infinite Playlist) να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ψηφιακή πλατφόρμα για μια σειρά από ταινίες και films.

Ο Morello κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 το EP «Comandante», στο οποίο ξεχώρισε η συμμετοχή του Slash των Guns N Roses. Την ίδια περίοδο τον ακούσαμε και στο film μικρού μήκους με τίτλο No Justice, No Peace, που γράφτηκε για τον αδικοχαμένο George Floyd.

Ο Morello ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που έσπευσαν να στηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter και ένωσε την φωνή του με το #TheShowMustBePaused.

Το 2021 μπορεί να μην περιελάμβανε νέα μουσική ή περιοδεία για τους Rage Against The Machine ελέω πανδημίας, όμως είχαμε την δυνατότητα να δούμε το 15λεπτο ντοκιμαντέρ Killing In Thy Name με θέμα τις φυλετικές διακρίσεις και την καταπίεση.

«Η μητέρα μου είναι λευκή γυναίκα, δασκάλα, που για τρεις δεκαετίες με την φωνή της καλούσε τα παιδιά να αμφισβητήσουν το σύστημα. Δίδασκε κυρίως σε συντηρητικά σχολεία και τα λόγια και οι πράξεις της ήταν ανέκαθεν εναντίον κάθε ρατσισμού» τόνισε στο μήνυμα του για το ντοκιμαντέρ ο Morello.

Οι Rage Against The Machine είναι ανάμεσα στους φετινούς υποψηφίους για ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top