ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Ιανουάριο ο νέος δίσκος των Papa Roach

Έρχεται ο διάδοχος του «Crooked Teeth». Το νέο τους studio album που θα διαδεχθεί το «Crooked Teeth» του 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς οι Papa Roach. Την είδηση αποκάλυψε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jerry Horton σε ραδιοφωνικό σταθμό του Milwaukee. Στον δίσκο θα περιλαμβάνονται και τα…

Έρχεται ο διάδοχος του «Crooked Teeth».

Το νέο τους studio album που θα διαδεχθεί το «Crooked Teeth» του 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς οι Papa Roach.

Την είδηση αποκάλυψε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jerry Horton σε ραδιοφωνικό σταθμό του Milwaukee. Στον δίσκο θα περιλαμβάνονται και τα κομμάτια «Who Do You Trust?» και «Renegade Music» των οποίων τα video clips κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Ο Horton δήλωσε επίσης πως στο δέκατο, άτιτλο μέχρι στιγμής, album των Αμερικανών θα περιλαμβάνονται και κάποια κομμάτια που είχαν μείνει έξω από το «Crooked Teeth».

«Πρόκειται για 2-3 τραγούδια που δεν είχαν ολοκληρωθεί τότε, για αυτό και δεν τα κυκλοφορήσαμε μαζί με το «Crooked Teeth». Τώρα είναι έτοιμα και θα βρίσκονται στο album».

Πίσω από την κονσόλα βρίσκονται οι Nicholas Furlong και Colin Britain, η ίδια ομάδα παραγωγών που έκανε την παραγωγή και στο «Crooked Teeth».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top